Busee_srgll Dün 37+0 da bebeğimizi sağlıkla kucağımıza aldık fakat gece işitme testi yapıldığında negatif dedi başına böyle bir olay gelen var mı stresten sütüm kesildi 15 gün sonra tekrarlıycaklarını ve büyük ihtimalle normale döneceğini söylediler fakat içim içimi yiyor
symzll Busee_srgll merak etmeyin bizde ilk testten geçemedik sonraki testte geçtik olabiliyor korkmayın
Sdilek Busee_srgll kendinize stres yapmayın yeni doğduğu için henüz kulağında doğum sıvısı kalmış olabilir
Mom0911 Busee_srgll benim bebeğimin de bir kulağını öyle dediler, testten geçmedi, tekrar 3aylıkken gidip kontrol yaptırdık çok şükür iyi🙏🏻Amniyon sıvısı kaçabiliyormuş kulağına, o yüzden öyle oluyor demişlerdi doktorlar
BhtrOlcay_ Busee_srgll Çok normal bizimde sağ kulaktan geçememiştik hemşire merak etmeyin endişelenmeyin genelde böyle olyor sıvı kaçabiliyor dedi sonraki kontrlümüzde dediği gibi oldu. Stres yapma bebeğinin sana ihtiyacı var şuan annesi.
Uzra_24 Merak etmeyin bizim de öyle olmuştu ilk teste kaldı 1 hafta sonra tekrar yapılmıştı o zaman geçti doktorumuzda korkmayın kulağında sıvı vardır demişti ☺️☺️
eymeninannesi3 Busee_srgll bizde sol kulaktan geçememiştik olabilir cnm sıkıntıya sokma kendini düzelir
Ersa Busee_srgll doğduktan sonra 3 hafta peşpeşe gittim sol kulak için anca geçti dert etme oluyor öyle şeyler geçer inşallah☺️
Sb123sb Busee_srgll bizde ilk doğduğunda sağ kulak geçti ama sol kulak geçemedi yeni doğduğu için kulağının içi doluymuş bir hafta sonra gittiğimizde kolaylıkla geçti içinizi ferah tutun ilk zamanlar insan her seyi kafasına takıyor malesef
Bulutluhava Bunu yapan kişi size durumu açıklamadı mı? Bu çok sık karşılaşılan hiç can sıkmaya sebep olabilecek birşey değil. Benimde bebeğim ilk testi geçememişti açıkladılar doğum sıvı kaçmıştır 3 gün sonraki kontrolde tekrar yapıldı geçti. Canınızı sıkmayın inşallah 2. Kontrolü geçecektir 🙏🏻
Mayacii Yaptırdığınız cihazın kulaklığı telefon kulaklıkları gibimiydi?yoksa alnına ve kulak arkasına jel yardımızla takılan ve bilgisayarla takibi yapılan bi cihazmıydı?
Melek0808 Panik yapmayın.bazen dogum sürecinde kulaga su kacabılmekte.yada bebek uyanık ise dogru sonuc alanamayabilir. Kızımın sag kulagı ilk testte ngatif cıktı sonrasında bır hafta gectı ve testı tekrarladık. Pozıtıf oldu. Kulak üzerinde bir delik vardı .sanki iğne batırılıp cıkarılmıs gibi bir iz. Bu bir sinüsmüş.5.ayımızda tekrar bir test yaptırdık.cok sulur ıkı kulagıda duyuyor. Ama size şunu diyeyim. Ben bi kulagı ılk testten gecemedıgınde cok sukur dıgerı duyuyp dedım. Buda yeter dedim. Hiç canınızı sıkmayın.
Fer4hh Busee_srgll canım ben doktoruma işitme testini ne zaman yaptırıyim demiştim bana 15 20 gün sonra yaptır hemen yaptırma kulakları daha suyla doludur dedi bizde 15 gün sonra yaptık merak etme hemen yapılması pekte sağlıklı sonuç vermiyor
Mayacii Busee_srgll eski sistem bebeğin hele ki daha çok küçük bir bebeğin ondan geçmesi çok zordu zaten.eski tip ve sağlık bakanlığı sağlık kurumlarından toplatılmasını talep etti bu tür cihazların.o yüzden canınızı sıkmayın ve tarifimdeki diğer cihazlardan olan bir kurum bulup o cihazda teste sokun bebeğinizi
mutlukalp21 Busee_srgll ilk testten geçemiyorlar canım boşuna stres yapma. 2. Testten geçiyorlar kulaklarında sıvı var şuan suyun içinden geldi o 😍
Mlk_nrsl Busee_srgll Canım hiç korkmana gerek yok bende 17 gündür bebişimi kucağıma aldım ilkin kaldık sonradan çok şükür bir sıkıntı çıkmadı stres yapma
Busee_srgll Gerçekten içimi rahatlattınız biraz problemli bir hamilelik geçirdim ve çevredeki kişiler de laf söyleyince gerildim sanırsam lohusalık sendromları başlıyor 🥰🥰