Oğlm 4.5 aylık bugün itibariyle atak dönemınden cıktınız diyor ama asıl şimdi başlıyormuş gibi🤦🏻♀️ gündüz uykumuz zaten yoktu ama aksamları uyuyordu biliyordu akşam uykusunu. 2 saatte 3 saatte bı kalkıyordu emmeye. Ama uc dort gundur akaamlaeı uykuya gecemıyor. Gündüz zaten uyumuyor. Bi yerlerde düşüp kalıcam diye çok korkuyorum o kadar uykusuzum. Oglumda oyle. Uykusuz yorgun. Uyuyamadıkca hırcınlasıyor hırcınlaştıkca yoruluyor ve uyuyamıyor. Bu durum ne acaba. Atak bitti ama biz yeni baslıyoruz resmen 😳 napmam lazım. Fikri olan var mı
Bu nedir sebebı nedir birde ılk zamanlardakı gibi ıkı aygaını bırden karnıma cekıp bırakıyor gaz sancısı herhalde. Ama yavas yavas bıtmesı lazım degıl mıydı bu sancıların 🤦🏻♀️ gerilip gerilip uyanıyır sonra. Sürekli besiği sallanır durumda uyumaıs için. Napıcam ben. Nasıl gecıcek bu dönem. Meme reddi yasıyoeuz zaten bır aydır onu kafama takarken birde uyku cıktı suan emmıyoda uyumuyoda. Sagmaktanda yoruldum pes edicem galıba.. Memeye bi dönüyor bi bırakıyor anlayamıyorum resmen bebeğimi. Yardımcı olamıyorum ona. O kadar üzülüyorumki. Şu aüreç geçicimi yoksa kalıcımı.