Meryemsevinc Merhaba hanımlar 2,5 aylık kızım var annem bir çay kaşığı su verelim diyor. 6 aylıkken abim vefat ermiş doktor susuzluktan demiş. Susuz çocuğun ciğerleri maf olur diyor ne yapmalıyım
Mom070 Meryemsevinc 6 aylık anne sütünü yeterli olan bir bebek susuzluktan ölmez yemekte yerse ardından su verilmesi gerekir. Anne sütün çoğu sudur. Sizde eğer anne sütünü yeterli veriyorsanız endişe etmeyin yine de vermek isterseniz bir iki çay kaşığı verebilirsiniz.
HiddenKiller Meryemsevinc annem de ağzında pamukçuk olmasın diye günlük 1 çay kaşığı falan verirdi yazın da yazlığa gittik çok terliyordu veriyorduk valla şükür bişey olmadı. 6 aylık olduktan sonra zaten çok çok verdik. Şimdi 10 buçuk aylık suluğundan kendi içiyor lıkır lıkır.
Belinaysmom Meryemsevinc ben veriyorum 2 aylıktan beri pamukcuk vardı o geçirdi suyun yeri ayrı sütün yeri ayrı
Boncukoglumm Meryemsevinc anne sütün alan bebekler için suya gerek yok diyorlar ama ben arada 1 2 çay kaşıgı kadar veriyordum
Meryemsevinc Boncukoglumm emziriyorum sürekli sütüm yetiyordur herhalde kusuyor bazen . Peki su e bebekteki mineralli sulardan mı veriyorsunuz
MutluEbeveynler Meryemsevinc Sütün yeterliyse ilk 6 ay su yasak ondan sonrada çok gerek yok sütte su var ztn
Arslanmerve Mama alanlarda vermek gerekiyor, bebeğimin idrarında kristaller çıktı açık kırmızı renkte. Doktorum önermişti.
Boncukoglumm Meryemsevinc içme suyunu kaynatıyorum bi cam şişeye koyuyorum üstünü bi temiz havluyla örtüyorum bu şekilde suyu dinlendirip veriyorum bebeğime
Belinaysmom Meryemsevinc isterseniz Hayat markasının bebek suları var kaynatıp ılıyınca biberona koyabiliriz 2.3 çay kaşığı veriyorum 🌸
1prensAnnesii Meryemsevinc sadece anne sütü alan bebeğe ilk 6 ay su verilmez aksi taktirde su zehirlenmesi yaşayabilir
izmirli123 Bugraaslan1 ben ne kadar içerse o kadar veriyorum . Sonuçta suyun yeri ayrı sütün ayrı . Belirli bir zaman sonra kendi de alışıyor suya. Su ihtiyacı olunca bir güzel içiyordu kızım. Şuan 11 aylık ve suyu çok seviyor