[silindi] Nur0611 arı mama markalı sütlü pirinç unu maması veriyorum bebeğime 4+ dan itibaren verilebiliyor bende 4 ayllıkken vermeye başladım 1 ay günde 1 kez verdim sonra 2 ye çıkarttım
tubist Nur0611 ben 6. ayda basladim. aptamil ve hipp kullaniyorum. aptamil veriyorum her gece yatmadan. baska bisey yemiyor çünkü
Dedinaber Nur0611 şu an 5+11 deyiz. bugün başladık doktor kilo alımı yetersiz dediği için. kutudaki tam ölçüden yaptım ama çook fazla geldi beş on kaşık alıp bıraktı. yavaş yavaş ısınacağız sanırım.
Nur0611 [silindi] bende 4 ay olani varda versem bi sorun olur mu diye merak ettm bebegim 4ay 3 gunluk suan benim.
Gamzosgamzos 6.ayda baslamistim ama surekli vermiyorum dis doneminde bi onu severek yiyordu mecbur verdim hipp veya aptamilde ilave seker yok en iyisi onlar
[silindi] Tugcealp hayır canım aptamil veriyorum bebeğime gün içinde aptamil yediğindede arı mama yediğindede aynı saatlerde acıkıyor bazen yatarken bazen sabah veriyorum bi zamanı yok
Deryatan Biberon ile içmesi için ölçüsü nedir peki kaşık değilde biberonla vermeyi düşünüyorum canım anneler
Tugcealp [silindi] anladım canım benim kızım da 4 ay 17 günlük geceleri çok sık uyanıyor hiç birsey vermedim bu zamana kadar ama uyusun diye vermeyi düşünüyorum ne yalan söyleyim
[silindi] Tugcealp bi dene istersen denemekten zarar gelmez sonuçta hem dediğim gibi 4 aylıkken verilmeye başlıyor
Dedinaber Tugcealp ben de bugün başladım kaşık mamaya kilo alımı yetersiz dedi doktor. gece de sık uyanıyordu. 8 gibi yedi yattı iki saate yine uyandı yok yani mideye çimento da döksek uyanacak bence😁
Tugcealp [silindi] deneyim mama bile içmiyor onu kabul eder mi bilmiyorum biberon ağzına değse midesi bulanıyor napicam bu çocukla 😂
Tugcealp Dedinaber ahahha hah kız nasıl güldüm sanırım bizde de aynı durum olur gibi benimki 2 saat uyusa şükür diyorum