Ogze Merhaba herkese. 5 ay 17 gunluk bebegim. 17 gundur kan damlasi kullaniyoruz. Yaklasik 4 gundur de her zaman olmasa da gunde 1 defa mutlaka cok koyu yesil-siyah kaka yapiyor. Acaba diyorum kan damlasiyla mi alakali? Ya da baska bir nedeni olabilir mi bildiginiz?
Mevadad Ogze kan damlasını 1-2 gün kesmeyi deneyin. Düzelme olmassa ek gıda veriyorsanız onlarda etkiler
Beyzam Ogze kan damlamasindan oluyo benim kızımda 3 günde bi kaka yapiyo ve siyah rengi ebe zaten ole kakası siyah olucak korkma demisti
Betull312018 Ogze evet canım bizede kan damlası verdiler ve hemşire söyledi kakası siyah olabilir endişelenmeyin damladan olur dedi
Ozlemberkay bnm oglmda oyle gecn kan damalsi verdim hem kabiz oldu bu gn fitil verdim siyah kaka yapti
PelinKaraca Kan ilaçları yapabiliyor. Hatta böyle petrol gibi de kokabilir sanki ilaçtan o canım. Ama tereddütün varsa doktora danışmalısın 👍
Ogze PelinKaraca yani acil bisey mi bilemedim sadece. 2 hafta sonra kontrole gidicez o zaman sorarim zaten. Tesekkur ettim 🙏
PelinKaraca Ogze rica ederim canım. Sen kullandın mı bilmem ama mesela ben hamileyken kan ilacı kullandım bende oldu bu dediklerim. Bizde oluyor sa bebekte olması da normal. Rahat ol 🤙