AntiFilozof Kızlar denemediğim şey kalmadı yaralar geçmiyor ayva çekirdeği jeli kantaron yağı zeytin yağı göğüs ucu kremleri ama yok geçmiyor acıdan sütüm hep kalıyor mastit olacağım bu gidişler ben bir akıl verin hemen geçiren
Oysul AntiFilozof çok geçmiş olsun ben sen sizinle aynı durumdayım. Dünden beri Philips avent in silikon ucundan aldım. Bugün hastanede de sordum yaralar geçene kadar emzir onlarla dediler. Dünden bu yana acım biraz azaldı. Bunlarla geçmezse 999 ayar gümüş kapak varmış omun deneyeceğim.
Muhammedtrn AntiFilozof gümüş kapaktan daha etkilisini görmedim valla. O kadar krem çöpe gitti. Gümüş kapakta Pahalı ama değiyor. Bir kere alsanız tüm bebelere yeter yıllarca en azından kullanma tarihi geçmiyor 🤗 başkalarıda faydalanabilir. 115 ₺idi en son fiyatı şimdi bilmiyorum.
Elbiii AntiFilozof hakiki zeytinyağı sürebilirsin silikon uç varsa tak canım ben bu şekil yaptım on beş gün sonra iyileşti şimdi normal emziriyorum
YazarAnne Benimkini de ne kremler kullandım geçmedi, en son memelyn barrier wax aldım, çok şükür hafifledi en azından. Denemenizi tavsiye ederim
Elbiii Oysul canım bende de aynı sorun vardı hakiki zeytin yağı sürdüm avent silikon uç kullandım ve 15 günde geçti şimdi normal emzirebiliyorum
Aysenurkk İlk günden beri gümüş kapak kullandım bırakın yara olmayı sızlamadı bile, var olan yaraya iyi gelir mi bilmiyorum ama araştırın isterseniz
Oysul Elbiii masallah ne güzel darısı bizim başımıza 😌 bana ozonlu zeytinyağı önerdiler o çok yaktı.kullanamadım Bi de hakiki zeytinyağı ile denemek lazım biraz da sabır 🙏🏻🙏🏻
Elbiii Oysul hakiki zeytinyağı kullandım ve gerçekten yararını gördüm gerçekten birazda sabır gerekli umarım biran önce sizinde geçer💐
Begooo AntiFilozof ıncıa göğüs ucu kremive memelyn balmumu göğüs koruyucu kapak bu ikisi benim kocaman göğüs yarığımı kapattı iyileşmesi uzun sürüyor ama acısını hafifletip iyileştiriyor.
Kmslmsl AntiFilozof canım ben 3 ay silikon göğüs ucuyla emzirdim ne yaptıysam bı faydasini görmedim 3 ay sonra kendiliğinden geçti krem filan durmuyorum şuan kızım 4 aylık