tugba23 Merhaba hanımlar bebeğim 3 buçuk aylık ve gündüz uykusu yarım saat sürüyor her uyutmamda yarım saat uyuyup uyanıyo bu durum çok zorluyo onu da beni de yaşayanlarınz var mı ileri aylarda düzene giriyor mu biri beni rahatlatsın lütfen 🤦🏻♀️
theAna tugba23 3 ay 26 günlüğüz bizde de öyle. YouTubeda bir doktor bu aylarda uyku gerilemesi yaşar bebekler ama sonrasındaki düzene girer diyordu inşallah öyle olur.
Morfrenk tugba23 5 aylığız 30 dk sonra uyanıyor ben tekrar uyutuyorum bazen ama 6aydan kucuk bebeklerin 45 dk altında gunduz uykusu normalmiş
Alyatrd Bizde 3ay 7günlüğüz . Gündüz en fazla 30 dk uyuyor 2 3 kere o kadar . Uyumadığı için çok mız mız
Gizemayaz tugba23 ayni durum bizde de var ama uyku egitimcileri mutlaka uykuya geri dondurun en fazla 6 hafta sonra uzamaya başlayacak diyordu. 1 haftadır uzatmaya çalışıyorum uyandigi an geri dönduruyorum insallah bir sonuç alirim
theAna Gizemayaz aaa bunu bilmiyordum. Detaylı bilgi nereden alabilirim tavsiye ettiğiniz biri var mıdır instagramda falan? Araştırayım ben de.
Gizemayaz theAna kadının adını unuttum ama YouTube a gunduz felaket uykularını uzatma diye yazın ordan bulmuştum