Mom86 Suan 5 ay 15 günlük ama hala dönmedi üstelik yüzüstü yatmayi veya sırtüstü yatmayı hic sevmiyor hic😔
Pitpitbebe Mom86 7 aylık dönen var üzülme sen yüzüstü egzersizlere alıştırmaya çalış en güzeli. herşeyin başı o. Ha yatmıyorsa da dönemeyecek emeklemeyecek demek değil.
alpin-annesi Mom86 6 6 buçuk ayında dönmeye başladı 🙈 daha yeni yeni seviyor yüz üstü durmayı 8 ay 2 günlük
Mom86 Pitpitbebe hic yatmıyor sevmiyor hemen ağlıyor 4 aylik bebgim döndü diyenleri görünce acaba bir sirun mu var diyorum ha😕
Nurgullll Benim bebeğimde 3 aylık elini ağzında almaya çalışırken donuveriyor. Yüzüstü koyunca yüksek sesli müzik açın ya da çıngırak sallayın yere renkli birşeyler koyun. Kasları gelişsin
baybyumusak Nurgullll instagramdab aymen balikci ve yonca görgülü takip edin bizde 5 ay 20 gunlukken bas kontrolu donme vs yokti nörolog fizyoterapist e yönlendirdi. Faydasini gorduk biz
Ye2020 Nurgullll benimkide 3 aylık yüzüstü yatmayı pek sevmiyor yatirdigimda da kafasını çok kaldırmıyor kuzenimin kızı 90 derece kaldırıyordu maşallah
Eymen03 5 ay 4 günlük hala dönme girişimi yok. aynı şekilde yüz üstü durmayıda sevmiyor kafasını tam anlamıyla kaldırmıyor sıkılıyor hemen 🤦🏻♀️
Kagansmother Acele etmeyin biz de 5 aya yaklastik hic donme girisimimiz olmadi olacağa da benzemiyor zamana bırakın
Nurgullll Ye2020 ben yinede kısa kısa sürede koydum hep geliştirsin diye. Ama biraz genetik kas yapısı falan galiba
Hlalg Mom86 hiç kafana takma valla bana da lafları sokarlardı aa dönmüyor mu dönmesi lazım geç kaldı falan diye hiç umursamazdım, 10 aylık yürüdü tutulmuyor 🤗
Anne80 Mom86 benm kızımda erken dönenlerden otun halısının çok etkisi oldguna inanıyorum bide sönmeye çalışırken ilk zamanlsr popodan destek verdim hep