ftmird Kızlar bu şurup hemen etkisini gösteriyor mu yoksa bi kaç gün sonra mı etki gösterir 2 gündür kullanıyorum ama bebeğime nebze iyi gelmedi bütün gün ağladı şuan uyuyor yavrum uykusunda bile rahat değil 😏
baloglaninannesi ftmird ben kullandım 3. Günü net etkisini gördüm ve bize çok iyi geldi hiç 1 damla etki etmemisti
Metindamla ftmird biz de kullandık bebeğimin bağırsak hareketlerini artırdı ama çıkartamadı çoçuğum daha da kıvrandı hemen kestim kıvranmaları azaldı şimdi sadece biogaia kullanıyoruz çok memnunuz
Durununannesi11 ftmird bana kullanmaya başladığımız gibi etki etti hatta o 2 gün boyunca sürekli kakalı bez alıyodum sonra normele döndü şimdi sao simplex ile birlikte kullanıyorum gğnde bi kere birinden bikere diğerinden veriyorum rahatladı şükür
ftmird Metindamla bende onu kullanıyordum canım ilk zamanlar iyidi son 2 gündür yine aynı oldu bende işe yaramadığını düşünüp bunu deneyim dedim
CansuAras Metindamla benim bebeğimde de kaka problemi oluşturdu sanırım , ilacı kullanmadan önce günde 3 4 sefer yapardı şimdi bir kez zor yapar oldu , ilaçtan ötürümü diye düşünmeye başlamıştım
Alparslanozge ftmird Canim o şurup tek başına kullanılmıyor sanırım bize de Biogaia ile birlikte kullandirmisti diktorumuz şimdi 4 buçuk aylık tek başına nurse kullanıyorum iyi geliyor
ftmird Alparslanozge ne kadarlıkken verdi acaba 1 aylığızz biz bende biogaia aldık kullandım iyidi aslında bebeğim 2 gün birden kötü olmaya başladı bunu deneyim dedim olmadı bende biogaia alıp ikisine bir devam edeyim
findikannesi ftmird ben hem gaz icin hem uyku icin kullanmıştım ama fayda etmedi gaz damlasi olarak ben biogayi kullandım o fayda etti
Alparslanozge ftmird Canım net hatırlamıyorum bizde 1 aylık kadardık heralde ama sen yine de istersen bı doktora götür her çocuk farklı yanlış bilgi vermek istemem 😊