Cicekkiz valla hiç sorma annemin evın bahcesini onların oyun odası goruyor gectiğimiz yaz daha işte babam bahcede bi kız şiit moruk diyo baksana lan diyo arkadaşları da ona uyup burda yazamıyacagım kufutler soyluyor şişko patates yarım kilo domates filan diyorlar babama salak malak diyince dayanamadım gittim şikayete sizin cocuklar babama hakaret ediyo cocuktur diye bile demedik ama baya terbiyesizleştiler dedik soyleyen kızı gosterdim filan tak girdim içeri babamın yanına gittim bahceye kız cıkıp demez mi a… cocugu senin yüzündn ögretmen bana kızdı diye beni gordu aha mala yakalandık dedi ben delirdim ama o içeri girebileydim o kızı yolucaktım cocuk moxuk dil yani o gittim gine zangır zangır titriyom sinirden cocuk sulaleme sovdu orda bır suru cpcugu nasıl etkiliyo o ogretmen bozuntusu kac kısıler içerderuhları duymjyo biz hepsini nasıl zapedebilirız diyo bana ulan ne için ogretmen oldun sen o zaman orda cayını muhabbetini yapıon iki ders gosteriyon butun gun cocuklar oynuyo o gunden sonra korktum kreşlerden 😌😌