Arslanmerve Merhaba 3 ay 20 günlük oğlum var daha önce idrarında kristalleşme olmuştu doktor su vermeye başla dedi. Aynı zamanda kakasını geç yapıyor. Mama alıyor. Sorum şu ki bebişinize ne kadar su veriyorsunuz ve ne ile? Teşekkürler
Aycan5454 Arslanmerve ben doğduğundan beridir sürekli su veriyorum gün içinde 5 6 kere biberonla istediği kadar içiyor :) ( kristali geçirecek olan tek şey bol bol su
Epifenomen-gkc Arslanmerve e bebekte satılan fuska su alıyorum ben onun içinde hediye ağızlıklar var kızıma onla veriyorum bir aydır. Direkt meme emer gibi çekebiliyor. Su için biberon gibi bir şey alacaktım gerek kalmadı. Günde 3 kere falan onunla veriyorum
Mihribann11 Arslanmerve biberonu ısırdığı için tutmadı ben çay kaşığı ile veriyorum ne kadar içerse veriyorum ilk başlarda 5 kasik falandı
Rubab_Mommy Arslanmerve 40i ciktigindan beri veriyorum.Istedigi kadar iciyo.Istemediginde diliyle dişari cikariyo
Arslanmerve Aycan5454 teşekkürler 😊 biberonu ısırmaya çalışıyor onla çok yapamadık diş çıkardığı için heralde.
[silindi] Epifenomen-gkc bunlarım fiyatı nedir ilk defa görüyorum yarn bende alim e bebeğe gidicektim zaten
Mom43 Rubab_Mommy Normal suyu kaynatıp soğumaya bırakıp mı veriyorsunuz? Yoksa aynı işlemi hazır su, arıtma suyu vs ile mi yapıyorsunuz?
Arslanmerve Ben de 3-4 çay kaşığı verdim ama az gibi hissediyordum, ne kadar içerse o kadar vereyim bakalım
Arslanmerve Mom43 ben kaynatıp soğutuyorum ya da bebek mağazalarında satılan bebek suları da içilebiliyormuş
Rubab_Mommy Mom43 Ben kaynatip sogutup veriyodum.Evde heo 1 surahi kaynamiş sogumuş suyum oluyo.Ondan katiyodum sicak suyla veriyodum.Daha dogrusu veriyorum
Keremcanannesi 40 i çiktigindan beri veriyorum. Valla önceleri çay kağigiyla veriyodum sonra tatli k. Gectik.simdi de minik bi suluk aldim onunla günde 3 4 kere veriyorum. 4 ay 25 günlük
Sevim_keles MutluEbeveynler ben 40 cıktı verdim doktorumuz ver dedi mamada yediği İcin su bağırsaklarınada iyi benim oğlum kabız hep
sevgi88 MutluEbeveynler o anne sütü alan bebekler için ama eğer takviye mama ile besleniyorsa su verilmeli