dilara10 Kızlar bebeğim 3 aylık bugün kontrolde kalpte üfürüm oldugu söylendi. Akşam 5’de kardiyolojiye randevumuz var çok korkuyorum. Başına geleniniz var mı? Nasıl atlattınız? Belirti verdi mi?
Gulmrt dilara10 bizim doğumda anlaşılmıştı doktor kendiliğinden kapanır dedi 7mm civarıydı şuan kızım 14 aylık bi sıkıntı yok büyüme falan olmadı gelişimini de etkilemedi. Çoğu bebekte oluyormuş zaten
Pamukkzm2505 dilara10 bana da 2 aylıkkken var dedi masum üfürüm duyuyorum bir sonraki ay tekrar bakalım dedi çok şükür 3. Ayda geçti yok bişiyi gayet iyi dedi. Siziinde geçer inşallah 🙏
Nursma dilara10 kızım doğduğunda 3 tane vardı 2 si kapandı 1 i kaldı şuan 16 aylık 2 ay sonra kontrol edilecek birdaha inşallah oda kapanmıştır. Geçmiş olsun size de kilo aldıkça kapanıyor 🌼
Sym-d-a Bizdede var. Beslenmesine dikkat edim gelişimi iyi olursa hızlı bir şekilde kapanacağını söyledi doktor
dilara10 @homosapiens @Sym-d-a @Gulmrt Çok sağ olun hanımlar.. içim az da olsa rahatladı. Evlat insanın belini büken tek varlıkmış onu anladım. Rabbim hepimizin evlatlarını korusun inşallah🙏
Miroveannesi dilara10 canim bizde de vardi çok şükür birsey cikmadi bizde EKG ye girdik. Hafif olabiliyormuş korkma Allah in izniyle birsey olmaz