Ecrinada Bebeğim 6 ay 5 günlük pirinç ununu nasıl yapıp yediriyorsunuz biberonla mı tabakta mı nasıl ayarlıyorsunuz başka neler yaparsınız mesela
Canann38 Ecrinada Tabağa sıcak su ekliyorum yiyebileceği kadar üstünede azar azar pirinç unu ekliyorum kıvamını ayarlıyorum yediriyorum içine muz elma yada armut rendeliyorum Çok seviyor
Birtavsanannesi Ecrinada su ile denediğimde sevmiyor, kendi sütümü sağıp yapıyorum içine de meyve ekleyip veriyorum çok seviyor 😋😋
AZERbAYCAN Ecrinada yiyeceği kadarını tüpte pişiriyorum. İçine de gününe göre elma, armut, kayısı püresi, pekmez felan koyup yediriyorum
pelinsss Canann38 kaynatılması gerek diye biliyorum 🤔 ben cezvede yiyeceği kadar pişirip içine meyve katıyorum. Bazen pekmez, biraz sulu bırakıp içine organik bisküvi koyuyorum, ceviz koyuyorum.
Mamickonunannesi Ecrinada ben satılan pirinç unları var arı mama diye geçiyor onlardan alıp veriyordum 10 aylık olduk hala veriyorum çok seviyor öbür türlü pirinç unu yaptım yemedi bu sütlü arı mamanın tadını çok sevdi
Mamickonunannesi Ecrinada hayır orta kıvam veya katı yapıyorum yemesi daha kolay oluyor arkasında yazılan çok oluyor 1 kaşık dolu dolu 1 çay bardağı suyla yapıyorum benim kızıma yetiyor