HonKiPonKiDoNiNo Minikbirkalp Acimaz canim aksine sogangiller iyi geliyor, antibiyotik etkileri oldugu icin 🙂
Ankakusu35 Minikbirkalp erkek güzeli maşallah sübanallah. Paylaştığınız iyi olmuş bende arada takip edeyim 6. Aya gircez yakında :)
Nik_mik_yok Minikbirkalp oyy kirpiklerini yesinler ,masallah yaa. Valla biz 3 aydir böyle şiş bekliyoruz ,gelen giden yok 😁
Minikbirkalp Nik_mik_yok ya bizimki çıkacak gibi ama çok şiddetli kaşınıyor eline ne alsa ağzına gidiyor 🤷
Minikbirkalp mom093 sağol cnm eve çok kabardı ve aşırı huysuz uyku uyumuyor doğru düzgün son zamanlarda gecede dahil 20 dk da bir uyanıyor şuan başım zonkluyor uykusuzluktan 🥴
mom093 Minikbirkalp Kiyamam ya zor dönemler bu dönem sabir etmek lazim bebelere de yazik ne kadar canlari yaniyordur 😒
Minikbirkalp mom093 aynı yanı uyku yok dediği aynı sizin gibi işte gecede milyon kere kalkıyor e haliyle ben uyuyamıyorum
VelardaEdiz Minikbirkalp patlado patlayacak hemde ikisi birden çizgileri belirmiş inci gibi dişleri olsun kuzucuğun☺️
Minikbirkalp VelardaEdiz sağol cnm benim çok teşekkür ederiz son zamanlar artan bı huzursuzluğu var bı bakayım dedim manzara bundan ibaret 🥰🥰