Deryasancaktar9494 1.5 yaşında bebeğimin alerjisi çıktı. buğday,süt ve süt ürünleri,yumurta,tavuk hepsine var nasıl ne yediriyosunuz alerjik anneleri? Özelikle buğday yerine ne tercih ediyorsunuz?Önerilerinizi bekliyorum
MinikOsman Deryasancaktar9494 o zamana kadar yokmuydu 1 buçuk ysşındna sonra durup dururken bu kadar şeye biranda nasıl alerji oluşabiliyor 😳
MinikOsman Deryasancaktar9494 benimki de 7 aylık ben de hergün ne yedireceğim diye düşünüyorum çoklu gıda alerjisi var yavrumun süt yumurta yok Özellikle kahvaltı çok zor olacak 🤦🏻♀️ Sizin buğdayda yok hepimize Allah kolaylık versin evlatlarımıza da şifa inşaAllah
Deryasancaktar9494 MinikOsman vucudunda çıkan şeylere doktor hep egzama dedi başka başka doktora götürdük o alerji dedi test yaptırdık bugun deri testinde çıktı
Deryasancaktar9494 MinikOsman gerçekten ya herşeye buğday giriyo malesef🤷♀️ Amin inşallaj cümlemizin tez zamanda geçer inşallah
Deryasancaktar9494 MinikOsman süt yumurta eksiğini nasıl tamamlıyosun acaba çünkü kalsiyum eksiği olucak bu sefer
MinikOsman Deryasancaktar9494 şuan maden suyu ve koyu yeşil yapraklı sebzelerle tamamlamaya çalışıyorum yarın alerji doktoruna gideceğim büyük ihtimalle vitamin verir diye düşünüyorum. Senin doktorun vitamin vermedi mi
Deryasancaktar9494 MinikOsman hayır hiç birşey vermedi 🤷♀️ Testte süt ürünleri felan çıkmasına rağmen dene reaksiyon gösteriyorsa verme dedi anlamadım bende
MinikOsman Deryasancaktar9494 başka doktora git bir de ben çok doktora gittim iyisini bulmak gerçekten çok zor ya 🤦🏻♀️ Bakalım yarın ki doktor nasıl çıkacak 😁