1kahvee1kiitap Fun belli bı sure yapmisti oğlumda ama konuşmak gerek yapma bak canım acıyor gibi anlamayacagini düşünmeyin anlatmaya çalışın
Aley_ Fun Geçici bir durum. Hayır yapma vs demeyin. Öyle dediğiniz de inadına yapabilir, hayır denilen şeye koşarak gidiyorlar genelde.☺️ Saç çekmeye başladığı zaman dikkatini başka yöne çekip oyalayın zamanla bırakacaktır.
Cicekimftm Fun evet benim kızımda bir süre kendi saçını çekti 😁😁sonra bırakıp bizim saçlarımızı yolmaya başladı. Geçiyor merak etmeyun
Fun 1kahvee1kiitap anladım benim saçımı değil kendi saçını çekiyo hayır yapma annecim diyorum bu sefer de gülüyo
1kahvee1kiitap Fun o biraz işine geldiği gibi yapıyor canım yani canını yakmak için değil dikkat çekmek içinde yapabiliyorlar
YigitAlpsMom Fun benim oğlumda kafasını kaşıyıp arada saçını çekiyor bir şey olmaz bence geçici durumdur canım 13 aylık bu arada :)
Fun YigitAlpsMom evet bugğn 13 aylık olduk biz de. Aynen öyle yapıyo bazen kaşıyıp bazen çekiyo bu aylarda normal ozaman ay teşekkür ederim