Araslove Merhabalar bebeğim henüz 3,5 aylık ve diş çıkardı böyle erken diş çıkaran var mı anneler neler yaptınız ek gıdaya başladınız mı😬
Nekwa Araslove ben ilkim öyle çıkardi ben mamada veriyordum tadımlık 4.5 aylik başladım. Ama ek gidaya erken baslama dişle degil bebişin oturmasına bağlı. Daha o.zaman bıraksam oturuyordu oglum bu bağırsakların hazır olduğu anlamına gelir
Yeliz Araslove ek gıdaya 6 ay öncesi sakın başlama. Bağırsakları henüz hazır olmuyor. Erken ek gıdaya başlayan bebeklerde ileride bağırsak ve mide rahatsızları başlama riski çok yüksek.
hemsireanne Çıkarabilir bizde 5 aylığız ve diş çıkardık doktoruna danış istersen d vitaminini kesebilir belki bıngıldağının kapanma durumu nasıl?
Rblfslmz hemsireanne merhaba benimde bebeğim 3,5 aylık sanırım diş çıkardı elimle bakıyorum diş yani sert bişey bıngıldağı tamamen kapanmadı ama eskisi kadar yumusakta değil nedir acaba bi fikriniz var mı 🤔
hemsireanne Rblfslmz dokunduğunda diş gibi sert ve keskin oluyorlar yinede doktorunuza bir gösterin derim çünkü bazı anneler diş yerleri belirginleşince de çıktı sanıyorlar ☺️