Sevdamavi Neler kızçeler nette tam yazmıyor.Sab simplex verdi doktorum ama kıvranıyor gece zor uyudu ne yapmak lazım.Zincoyu da eczane önerdi
Efemm Sevdamavi bütün hersey gaz yapıyor canım ben bi süre makarna yedım 2.5 ayından sonra tabagıma cay kasıgı ile tepeleme kimyon dökerdim yogurt falan hep gaz yapar
snm_ Sevdamavi bebeğim 5 gün sonra 4 aylık olacak. Bu süre zarfında kurubaklagil, mercimek, portakal, mandalina, marul falan hiç tüketmedim 😬 anca yeni yeni bir dilim portakal falan yemeye başladım.
CesurBey Sevdamavi hemen hemen her şey gaz yapıyor sanırım artık yediğim her şeye kimyon atıyorum yoğurt pilav vs. 🙄
Seherliva29 Sevdamavi salatalık,, yoğurt,, süt ,, asitli meyveler ,, nohut ,, fasulye bu tür yiyecekler bebeğinize gaz yapar sürekli masaj yapın bebeğinize her emzirmeden sonra masaj uygulayın hareket yapın bebeğinize
mnnakanne Sevdamavi ben ogluma sab simplex kullandım gazlı bi bebekti ama bende herşeyi yedim kavundur patlıcandır tavuktur gaz yapar denilen ne varsa oglumu damla cok rahatlatıyodu hiç sıkıntı çekmiyodu 6. Ayı doldurmadan damlayı bıraktık hiç bi sıkıntıda olmadı şimdi ikimiz yiyoruz hepsini😂🥰
Sevdamavi mnnakanne ben de onu kullanıyorum canım günde kaç kere damlatıyordun bir de ne kadar süre de etki ediyor
mnnakanne Sevdamavi tavuk/patlıcan/mercimek/kavun/gazlı içecekler/bamya kuru fasulye ben bunlrı biliorum
mnnakanne Sevdamavi sabah akşam 4 er damla veriyodum sabahtan akşama kadar akşamda sabaha kdar rahat ediyodu
mnnakanne Sevdamavi hım ben burda okumuştum cnaım bazıları 10 damla bile veriyomuş ama bilmiyorum faydası olurmu🤷♀️
PudraKokusu Sevdamavi damlalarin hicbiri hucbir ise yaramıyor bana doktorum biraktirdi damlayı, cocuk heo ishaldi duzeldi ve daha rahat etti, onlar sadece psikolojik 😔
Selinnurr Sevdamavi cnn kuru fasulye nohut kavun gaz yapar mercimek soğan gazlı yiyecekleri yiyeceğin zaman kimyon kullan bide rezene çayı iç kimyon tohumu çayı var oda iyi