Hshdhdhd Hanimlar geceden beri regli sancisi cekiyorum bel agrisi yaninda üşüme ve ates de var korkuyrm regli olurken ilk kez üsüyorum ve atesleniyorum normal mi yasayan varmu yoksa korona mi oluyorum 😑
Ikrazumra19 Hshdhdhd ben hep usurum ya sonra bi anda ates basar filan ilk gun ozellikle hatta suan bende oyleyim bir usume geliyor bi ates
Aysemerve Hshdhdhd canım ben en son öyle olduğumda idrar yolları enfeksiyonu geçiriyordum kum dokuyormusum korkulacak bişey değil bi antibiyotik bide bı içimlik toz vermişti doktor düzelmiştim. Aynı enfeksiyon yüksek çıkınca doktorlar korkup korona testi verdirdi ama negatif geldi çok şükür
DmLna Hshdhdhd idrar yolları enfeksiyonu olabilir yada sütünüz var ise göğsünüzü kontrol edin şişlik kitle var mı diye belki mastit oldunuz ikisi denk geldi
Hshdhdhd Ikrazumra19 korona deilimdr o zmn dimi 6 aylik bebegim var cok korkuyrm korona olmaktan hic boyle ateslenmezdim ama niye boyle oldum
Katarsis Arada karnım ağrıyor sırtım belim ağrıyor aha diyorum olacağım gece de terliyorum ki doğumdan önce hep öyle anlardım olacağımı gelen giden yok 3 buçuk ay oldu bakalım ne zaman olacağım 🙃