Miskokulummm LtfyeAsaf sezeryan oldum canım bende Eve geçtiğimde aldım hemen duşumu al sende sıkıntı yok
Meli LtfyeAsaf hastaneden taburcu olduktan sonra duş aldım su geçirmez bant taktıdılar yapıştırma yerimr
Hasand LtfyeAsaf su geçirmeyen bant yapıştırmışlardı bana hastanede ama kendi doktorum sorun yok dedi sadece dikişine doğrudan su tutma yeter
Meli LtfyeAsaf geçirmez niye geçirsn cok sıkı bişey zaten ben taburcu erken oldum iki gündü yatış bi gün yattım ikinci gün duş aldm senn düşün üçüncü günde hastaneye kontrole gittim doktor çıkardı bantı attı her gün duş al diyede tembihledi😁
Yusufrony LtfyeAsaf alabilirsen ama kurut iyice bende bandı vardı kurutum ben ikinci gün hemen aldım sultan sonra de kurutma makineyle kurutum👍🏻
deletedmom2200 LtfyeAsaf Doğum yaptım kalktım odamda duş vardı hemen duşa girdim bir güzel temizlendim tabi benim normal doğumdu sizin ki nasıl olur bilmiyorum ama su geçirmez bant yapıyorlar değil mi ?
Mihranur LtfyeAsaf yapın dusunuzu ama sakın bmm yaptim.hatayi yapmayın eczaneden şu geçirmez bant alın dikiş yerinizi kapatın şu degdirmeyin dikış yerine
Miiray LtfyeAsaf dogum yaptiktan uc saat sonra hastahanede yapmistim ama normal dogum yaptik ben sezeryani bilmiyorum
Sebebimsin01 LtfyeAsaf 1 gun sonra dus aldim normal dogum ama sezaryen ne bilmiyorum 1 hafta sonra diye duymustum
Caglas Su geçirmeyen bant yapıştırmışlardı almıştım bende hemen bi problem olmadı doğrudan su tutmadığın sürece