Burcum123 Merhaba hanımlar bebegım iki aylık cok kötü öksürüyor doktora goturdum ama hala gecmedi ne yapabilirim evde
zcn01 Burcum123 benim bebegim de 4 ay 10 gunluk grip oldu cok fena oksurugu var doktor nebulizator ile buhar vermemi soyledi bi sorun isterseniz doktorunuza
zcn01 Burcum123 hirilti varsa allah korusun cigere inmis olmasin? Eger oyleyse antibiyotiksiz gecmez diye biliyorum tekrar doktora gitmenizde veya danismanizda fayda var sanirim
Burcum123 zcn01 ilginiz için teşekkür ederim tekrar doktora goturdum cigerlerde hala Bı sıkıntı yok buhar tedavisine devam ediyoruz inşallah daha iyi olacak
zcn01 Burcum123 bizi RSV pozitif ve zaturreden yatirdilar hastaneye... insallah sizde olmaz da bi an once iyilesir minikler
BaharErol Burcum123 buhar tedavisi nasıl oluyor? Benim bebeğimde 39 günlük 1 haftadır hasta şurup vermişti doktor kullanıyoruz hapşırık geçti burun akıntısı da geçti ama öksürük kaldı nasıl geçecek bilmiyorum.
hillall0815 ayaklarına doğal öksürük kürü yapın tabi uygun görürüseniz 7 ve 8 diş sarmısak doğal zeytinyağını bulamaç haline getirip ayak tabanlarına masaj yapın çoraplarını giydirip batikle bi yarım saat bekletin sonra isterseniz patikleri çıkarabilirsinz çok geçmiş olsun