Snmtt Kızlar bebişlerinize kahvaltıyı kalkar kalkmaz mı yaptırıyosunuz yoksa ilk uykusundan kalktıktan sonra mı?
EmineYilmaz Snmtt ilk ek gıda zamanı: 7 gibi kalkardı mama verirdim uyurdu yine kalkardı 2-3 saate kahvaltı verirdim canım
YasemiNYagmur1 Snmtt sabah 6 gibi uyanır mama yaparım içip tekrar uyur. 8 de kalkar o zaman kahvaltı yaptırıyorum 7 ay 13 günlük
Snmtt Ftmsrsln kalkınca ne veriyorsunuz peki mama mı? Bende bugün öyle denemek istedim hep uyanır uyanmaz yaptırıyodum kahvaltısını ama iştahı pek olmuyo uykudan kalkınca yaptırıcam bugün
Ftmsrsln Snmtt kalkınca Demir ilacını veriyorum doktor öyle söylemişti aç karna daha iyi emilim sağlıyor muş bir 45 dakika sonra da emziriyorum
Snmtt EmineYilmaz 11 aylık oğlum yeni başlamadık ama bende öyle yapmak istiyorum kalkar kalkmaz çok iştahlı olmuyor sanki🤷🏽♀️
EmineYilmaz Snmtt ilk derken başından beri böyleyiz aslında canım 15 aylık daha yeni mamasını verdim uyudu bi kaç saat sonra uyanır kahvaltı Faslı gelir
Snmtt EmineYilmaz peki acıkmış oluyo mu uyandıktan sonra? Şimdi bende mama verdim ama sanki o epey tok tutar gibi geldi ters teper mi acaba bu sefer de hiç yapmazsa kahvaltı😄