Nesli1 Kızım bugün tam 2.5 aylık oldu . Ama maalesef uyku denen şeyi unuttuk . Tam uyuyor en fazla 5 dk sonra ağlayıp uyanıyor . Bir haftadan beri böyleyiz . Neden acaba ? Atak mı yoksa başka bir sebebi olabilir mi ?
Derin34_ Nesli1 54 günlük oğlum var kırkından sonra huy değiştirdi resmengündüzleri uzun uyumak yok mx. 40 dk tam yatırıyorum 10 dk olmadan ağlayarak uyanıyor tekrardanda uykuya geçiş yapamıyor napıcam bilmiyorum özellikle son 4/5 gündür böyle
Elissaaaaaa Nesli1 idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi? Çünkü çok sık çiş yapıyorlae yaptıgında acıyorsa ona uyanıyordur benimde kızım 2.5 aylık biz gecen hafta onu yaşadık
Nesli1 Derin34_ saat sabah 10 dan beri uyanmış ve saat akşam 9 a geliyor . İnanır mısınız hala uyumamış 😞 mahvoldum artık
Cigdemasal Kızlar bizimde öyleydi. İnternetten araştırdım bebeklerin 1.5saatte bir uyku döngüsğ olurmuş. 1.5 saate göre gidiyorum gerçekten ce mızırdanmaya başlıyor memeye alıyorum uyuyakalıyor. Ama o uyku saatini kaçırınca uyumuyor huzursuzlanıyor. Biz yetişkinlerde öyleyiz uyku saati kaçımca kolay kolay uyuyamayız. Bir öyle deneyin biz de 2.5 aylığız bir haftadır gözlemleyip deniyorum çok daha iyi uyku durumu
Metindamla Cigdemasal aynen ben de araştırdım uyku penceresi diye bişey var ona uyup saati kaçırmazsan uyuyorlar
Derin34_ Cigdemasal işte bazen bu anı yakalıyamıyorum. Ama saatli deniyim bende bugün.yani uyanmasının üzerinden 1,5 saat gecikince tekrar uyutma işlemind geçiyorsunuz doğrumu
Zeyneph Bende uyku sorunu yaşıyorum akşam saat 7 den berli uyanık ve hala uyicak gibi deģil bebeğim 37 günlük ama artık uykusuzluktan mahfoldum günlerdir Uyuyamiyorum bazende çok ağlıyor susmuyor gaz damlasına veriyorum yemeklerimede dikkat ediyorum ne yapacam şaştım😑
Nesli1 Zeyneph bizimkisi 13 saat süren bir uykusuzluğun sonucunda uyudu . Ben artık yerlerydedydim tabi . Bel sırt denen birşey kalmadı . Umarım bugün de öyle bir durum olmaz çünkü artık dayanacak gücüm kalmadı 😞
Nesli1 Elissaaaaaa valla olabilir haklısın ben bir doktora götüreyim . Çünkü ilk zamanlar iddrar yolu enfeksiyonundan dolayı yatış verdiler neyse ki kültür sonucunda üreme çıkmadı ama tekrar edebilir bu . Teşekkür ediyorum