Cnksncnsu Oğlumun ateşi düşmek bilmiyor akşam saat 19 da bir fitil gece 1 de 2. Fitili koydum soğuk kompleks duş hepsini yaptık sorum şu fitilin etkisi ne zaman gösterir ve günde kaç tane kullanıyorsunuz bilen anneler lütfen cevaplarsanız sevinirim
Minikmoom Cnksncnsu günde bir tane katıyorum ben gece yatmadan ateşi var diş dönemi bildiğim kadarıyla 5-6saat geçmesi gerekiyor yeni fitil için ama şöyle benim 6 aylık doktor yarım kat diyor ama ben tüm katıyorum
aynuruygar Bende kullandım 2.ciye gerek kalmadı hemen etki etti hangi fitil bizimki paronax di ayrıca üstüne zıbıninj ıslatıp giydirin üstünü ince örtün müthiş düşüyoruyor ateşi
[silindi] Cnksncnsu yarım saat sonra etkisini göstermeye başlıyor fitil kutusunun üstünde kaç saattebir kullanılması gerektiği yazıyor 6 aylık oğlum ateş zamanında sabah 1 akşam 1 tane vermiştim ama sizin kadar değildi tabiki
Cnksncnsu [silindi] baba grip anneye bulaştırdı çocuğumu kendim büyütorum yurt dışında yaşıyoruz e bende çocuğa bulaştırdım o kadar maske takmama rağmen