Kalp26 Kızlar eliptik bisiklet yapan warmı ayakta olan kılo verme durumunuz nasıl ne kadar yapıyorsunuz
Egelim Kalp26 Ben kullanıyorum bütün vücudu çalıştıyor, günde yarım saat kullanıyorum, 3 hafta önce diyete başladım ben, diyet+Eliptik+Leslie ile 3 haftada 4 kilo verdim.
Efem1702 Kalp26 canım ben günde yarım saat yapıyorum yediklerimede dikkat ederek 2 ayda 7 kilo verdim tavsiye ederim😊
Kalp26 Efem1702 canım bende tiroid hastaligi var yavas veriyorum kiloyu benımde eliptigim var yenı aldım fakat ben 5dakıkada kesılıyorum nasıl yapıyorsunuz yarım saat bir sat
Hibou Instagramda fenomen bir anne vardı Ece Atmaca heralde ismi Eliptik bisiklet üstünde erimişti resmen geçen senelerde 40 kiloya yakın vermişti. Bende almayı düşünüyorum bu aralar fazladan kondisyon yapmam lazım kilo vermem durdu 😑
Kalp26 Hibou ben hamıleyken bu kadar kılolu deıldım yok süt yapsın yok evde hareketsiz yasam derken oldum 95 kılo ılk evlendigimde 60 kiloydum boyum 174 pskolojım berbat halde
Efem1702 Kalp26 yeni başladıysan yavaş yavaş arttırırsın süreyi canım gerçekten yoruyor insanı ilk başlarda