Mira61 Gulcanx sma kullanıyorız 90 cc ama uzun süre aç kalınca bazen 120 yapıyorum ama düzenli olarak 90 yetiyor
Hmtgce Gulcanx 3 ay 7 günlük.similac kullanıyorum gündüz 120 iciyo ama artık ağlamaya başladı mamadan sonra sanırım cogalticam gece 150cc veriyorum gündüz bir mama bir meme olarak gidiyorum
Merve16 Gulcanx bende düzenli Gulcanx bizde tam 3.5 aylığız düzenli olarak 90 veriyorum fazlası olunca sığınamıyor
Mirac_momm Gulcanx biz 3.5 aylıkken 120 iciyrdk sonrdan doymamaya başladı 150cikardik 2 3 saatte bir veriyom
Sevda03 Benim k8zim da üç ay 17 gunluk ve biberonla besleniyr ama şu aralar çok az içiyor sebebi ne bilmiyrum ama önceden 90 yada 120 cc veriyrdum şii zar zor 60 anca iciyr
Gulcanx Mirac_momm hayir degil 150cc yetmiyor acikiyor durmuyor. Ve gunde 1 litreyi gecmiyecek sekilde verebilirsin. Şöyle düsünün 5×180cc 900mL ediyor. Fazlasi zarar.
Gulcanx Kbra- günde 1 litre gecmicek muddetce verebilirsin cok degil. Burda kontrolleri oluyor cok dediklerini duymadim.
Gulcanx Sevda03 bebegim 3 ay 22 günlük. Vallaha doydugu icin cok sukur zararsiz yeterki 1 litreyi gecmesin günde😊