Aezgi Emzirme döneminde yaptıran varmı burda okuduğum kadarıyla yaptıran cok birdaha böyle post acmak istedim😃memnunmusunuz birde yarın gideceğim bir cesaret ettim umarım sonu kötü olmaz
BeyzaLivaLeyla Aezgi doktorunuza danışmadan yaptırmayın diyorlar ama ablam yaptırmıştı bebeği 15 aylık falandı eylül Öztürk ataşehir şubesinde yaptırmıştı hatta harika olmuştu
Ebrua3- Aezgi emzirme dönemiyle kasın ne alakası var kuşum? Yaptır gitsin bi ilaç vs uygulanmıyor ki bildiğim kadarıyla :)
Aezgi BeyzaLivaLeyla benim su an 2.5 aylık arastırdım yaptıran cok kararsızım ama doktorum su an yok aslında varda değiştirceğim birsey yazdığımda cok gec yazıyor gün geciyor bu sebeble doktorum yok su anda
BeyzaLivaLeyla Aezgi bilemedim baya küçükmüş danışın dediklerine göre bir sakınca olabilir siz yinede danışacak bir dr sorun en iyisi
Aezgi BeyzaLivaLeyla ya aslında dişime dolgu yaptırcam mesela ondada anestezi veriliyor sadece o bölge uyustuğun bi zarar yok demişti doktor kaşda aynı mantık aslında bilemedim😀
BeyzaLivaLeyla Aezgi bende 20lik dişimi çektirdim bebeğim 3 aylıkken çok az anestezi aldım 6-7 saat emzirememiştim
Ebrua3- Aezgi yok yok acaba deme git yaptır :) ben emzirme döneminde saçımı da boyatmıştım doktorum içe verilen bir ilaç vs yokki sütü etkilesin demişti kimyasal kokusu bebeği rahatsız eder dedi kuaförden gelince banyo yaptım mecbur yine emzirdim bebeğimi
bikerem Aezgi cilt altina uygulaniyor ve 2 hafta sonra rotus gerekli yani 25 gunde 2 kere anestezik krem ve igne olacak dedi. Sute gecme ihtimaline karşı bekleyin dedi ankara da Yuksel Bicer
Aezgi bikerem hmm anladım benimde kafam cok karıstıı acıkcası ama hamileyken gebelik timörü oldu ağzımda anestezi yapılıp kesilip dikiş atıldı sadece o bölge uyustuğundan kana karısmıyormus aslında yapılabiliyorda insan emin olmak istiyor
bikerem Aezgi uygulama yapan yer boyle soyleyince hic ustelemedim cunku bugun 5 ayligiz zaten 1 ay daha dururum😁
Aezgi bikerem ay bnmki daha 2,5 aylık ama dayanamıcam incecik kaslarım var bi gaz geldi yaptırmak icin bakalım😀😀👏🏽👏🏽
GUZGUZELI Aezgi aynı şeyi düşünüyorum 🤭 4 buçuk aylık kızım. Ama bende yaptiricam nereye yaptiricaksin sen
Aezgi GUZGUZELI zeytinburnunda tuğba yüksel diye bi yer ınstagramda gördüm cok güzel kaşlar yapmışlar sende bak istersen