Esra_hocaoglu Oğlum alerjik bebek bugün Aptamil pregomin as denedik doktor çok az pekmez koyun dedi koyduk ama buna rağmen midesini bulandirdi içmedi. Sütüm de yetersiz napabilirim nasıl sevdirebilirim bu mamayı önerisi olan ve tecrübeli anneler yazabilir mi
Omero21 Esra_hocaoglu evolvia dene kokusu yok bende aptamil ve başka bir mama daha denedim almadı evolvia yı aldı istanbuldaysam veriyim bi kutu biz raporla alıyoruz fazla var
MotherQueen Esra_hocaoglu vanilya ekleyebilirsiniz diye biliyorum. Benimkide alerjik ama mama kullanmıyoruz. Sağarak sütünüzü artırmayı deneseniz? Artarsa çok rahatlarsınızx 😍
Cigdem-609 Esra_hocaoglu bizde alerjik bebeğiz mamaya vanilya öneriyor doktor ama bildiğimiz vanilya değil
Mervea Esra_hocaoglu ne yaptıysam mamayı içiremedik ben kilo alımı için değil doktor alamadığı besinleri mamadan karşılasın diye vermemi söylüyordu içmeyince muhallebilerine katıyordum mamanın içine paketini açmadan vanilya koyarsanız onun ağır kokusunu biraz alacaktır birde öyle deneyin
Beriliko Omero21 Merhaba ek gidaya geçtiniz mi birde ewolwianin alerjik mamasinin uzerinde ne yazıyor yardımcı olur musunuz golden goat kullanıyorum ama bebegim kilo alimi iyice yawasladi ek gida olarak ne werecegimi de şaşırdım 😔
Esra_hocaoglu Omero21 alerjik bebeklere oluyor değil mi o mama? Çok teşekkür ederim ama İstanbul’da yaşamıyorum😊
Esra_hocaoglu Doğru diyorsunuz kilosu biraz sinirdaydi diye sadece geceleri vereyim.diye düşündüm ama kilo çok da önemli değil sanırım mamadan midesini bulandirdi çünkü başka şansım yok sadece anne sütü 😒