Okay06 Çorba ve mamadan başka bisey yemiyor kahvaltı da yumurta yemiyor peynir zeytin patates labne domates salatalık kuru ekmeği bile yiyor yumurta yemiyor 😑 öğlen aksam da sadece yoğurt tarhana veya yoğurt çorbası işine gelirse mercimek çorbası artık bu 3 çorba sürekli pişiyor evde nasıl yemek yer bu bebe 11 ayı geçtik bu ara da 😑😑
2cocukluanne222 Okay06 11 aylık 1 ay öncesine kadar ne versem yerken 1 aydır yemiyo ve ben zorla yediriyorum kaşık mamasi ile irmik pişirip meyve rendeleyip ve yumurtayi haşlayıp peynirle ezip yediriyorum işte zorla yediriyorum yoksa ağzına sürmez oldu e büyüdü sütüm bi etkiside kalmadi
Okay06 2cocukluanne222 10 aya yakın sütüm bitti zaten mama yiyordu çorba da içmese mama harici bisey yemicek
eminemre99 2cocukluanne222 canim ya benim kız da 7 aylık iki gün bir ay oldu ek gıdaya başlayalı hiç bir şey almiyir agzini acmiyir nasıl olcak bilmiyorum müzik dinleyerek yapıyorduk başlarda iyi idi şimdi şimdi yok açmıyor biraz zorluyorum zorlamasam mi acaba bilemedim ya
eminemre99 2cocukluanne222 canım mesai görmedim kusura bakma kaç gün olmuş hiç bildirim de gelmiyir nasıl zorluyorsun ki senin ki ağzını aciyir mu Avşa bir şekilde vereceğim yok ağzın acmiyor
2cocukluanne222 eminemre99 ha yok benimki aciyo agzini ama kaşık yaklastimi eliyle itiyo bende iki elini bi elimle tutup biriyle yediriyorum yoksa ağzına bise girmiyo eliyle itiyo herseyi
eminemre99 2cocukluanne222 o da iyimis ya sonuçta yiyor ya n güzel maşallah inşallah ilerde kendileri yer 🤲♥️
2cocukluanne222 eminemre99 inşallah mecbur yiycek 20 gün sonra yasina gircek benim sutumde bi etkisi yok fazla gece çok emmeye kalkiyo gündüz yedirmezsem geceye hiç kalmiyo
eminemre99 2cocukluanne222 maşallah bir yaş olcak çok sevindim inşallah alışır bebeklerimiz kendileri yer inşallah 😃
BDS Kızımın da 12. ayda iştahsızlığı başladı 16. aydayız halen iştahsız yediği bi kaç şey ‘incik haşlama, arada balık, arpa şehriye pilavı, makarna havuç az az kuş kadar yer bırakır nasıl büyüyecek valla çıldırmalık 🥴
happyteacher Benim kızım da 8 aylık. Yogurt çorbası tarhana çorbası dışında yemiyo. Yumurtayı bir türlü yediremedim