zeynepzeze Bundan yıllar önce tedavi görmüştüm. İyiydim, şu bir aydır nefes alamıyorum sanki, her şey anlamsız geliyor. Stresli, gerginim. Uykum var uyuyamıyorum. Daha bir sürü şey… Psikiyatra gitcem aşamıyorum çünkü 😢 Var mı bu durumu yaşayan birileri ?
Fitifiti zeynepzeze Fiyyuuu🥳anksiyete kraliçesi geldi✋🏻 Ben de tedavi oldum. Terapi ve ilaçla ama gebelik öncesi ilacı bıraktım. Tam emzirme dönemi bitsin başlıcam derken hamile kaldım. Şu an oğlum 2 aylık. İlk lohusalıkta pik yapan anksiyetem hala devam ediyor diyebilirim.
TgbasultAn zeynepzeze darlandığımda panik atağım vuruyor böyle sanki nefes alamıcakmıs gibi oluyorum gerçekten bıktım artık. 2 yıla kadar yoktu böyle bişeyim
Araseymen zeynepzeze benimde eşimde var nefesi gidiyor kafasına bise takınca kulağı çınlamaya başlıyor bi ara ilaç kullandı sonra düzelince bıraktı 1 sene sonra.ama şuan bile babasi ameliyat olacak kafaya taktı nefes alamıyor aldığı nefes ona yetmiyormuş gibi geliyor böyle nefes darlığı geçiren insanlar gibi oluyor.
Omero21 zeynepzeze mutlaka destek alın bir saniye bile acaba demeyin kendi kendine geçecek birşey kesinlikle değil gün geçtikçe daha beter olan bişey . İlaç ve terapi almıştım ama benim ki tekrar hortladı hatta dün eşime de söyledim emzirmeseydim ilaçlarıma kesinlikle devam ederdim evet artık biliyorum yönetmeye çalışıyorum ama bazen yeniliyorum ve çok yoruluyorum o yüzden emzirmeyi keser kesmez bende gideceğim
zeynepzeze Omero21 Evet önce psikoterapi ve ilaçla atlatmıştım iyiydim de bu zamana kadar. Boşuna eziyet etmeyeceğim kendime, en kısa zaman da gideceğim. İnşaALLAH sizin de geçer 🤍
TgbasultAn Araseymen ben psikoloja gitmiştim 3 4 seans cok iyi geldi devletin. Bayadır vurmuyordu dün aksam darlandım biraz yine vurdu cok sükür ben idare edebilorum. Aslında bu vücudun tehlike durumunda kendini korumaya almasıymıs bu sekilde. Bende diyorum bak tehlikeli bı durum yok iyisin geçiştiriyorum psikolojik durum olarak
Safet0311 Araseymen ay bende oyle oluyorum kac acile gittim kalbime baktırdmciğerlerime baktırdm ozmnlar ankisyeteden habrm yoktu tabi😕
Araseymen Safet0311 ya bide şuan gören herkes coronamisin diyor eşime psikolojik olduğuna zor ikna ediyoruz 😅