Beriliko merhaba anneler 6aylik kiz bebekleriniz kac kilo we kac cm boylari amacim kiyaslamak degil linclenmesin hemen bebegimin sut alerjisi war kilo alimi cok az moralim cok bozuluyor 7.300 ebe az deyincede iyice bugun canim sıkildi
bundlebeach Beriliko benim kizimda 6 aylik 6.500 kilosu sagligi yerindeyse kafaniza takmayin bile 🤗 sonuc olarak her bebek farkilidir 🌸
Eda-Ece Kaç kilo doğdu bebeğin canım? İçin rahat etsin benim kızımda 6 aylık ve 6.500 şuan kilosu 🤣 mini minnak bir kızım var ve doktorda doğum kilosuna göre gayet iyi olduğunu söyledi 🤲🏻
Beriliko Eda-Ece merhaba 3650 dogdu bu ebeler ne ister ki 6aylik bebe 10 kilo mu olacak anlamadim gitti ustelik sut alerjisi war anneler bilincli yedirmiyor hatta mamalari kendi yiyor sanki😔
Blgly Şu an 5sylık kızım 6.900 kilo sağlık problemi olmadığı sürece hiç kafaya takılacak bir durum değil merak etmeyin
Beriliko Blgly sut alerjisi war bu yüzden zor kilo alıyor anlatamıyorum ebeye bir türlü anne yüreği uzulur diyen yok😔
Eda-Ece Beriliko sakin sıkma canını,herkese tıka kulaklarını. Kilo elbet alınır annesi sen gelişimine bak 🙂 kimseyle kıyaslama bebeğini. Her bebek kendine özgü 🥰
Puddra Merak etmeyin canımızıda sıkmayın, benim kıx kardeşimin bebeği süt alerjisiydi , tabikide gerekli besinleri alamadığı için bi fark oluyor. Önemli olan kilo değil sağlığı. Daha sonra zaten geçicek inşallah ve toparlıcak ve gayet bence iyi
Beriliko Eda-Ece cok teşekkürler cwp icin alerji olduğu icin hersey veremiyorum esas bunun ne kadar üzdüğünü bilseler kilo degil kafama taktığım her bebegin yedigini yiyememesi inşallah atlatır bebeğim herkesin ewladina saglik wersin Rabbim
Eda-Ece Beriliko atlatır Allah’ın izniyle 💞 kimse ne çektiğinle ilgilenmez sadece pat pat konuşurlar. Zamanla düzelecek inşallah ve sen bile şaşıracaksın bebeğine 🤲🏻 Rabbim sağlık sıhhat versin tüm bebişlere🤲🏻
eda-hira44 Şu an 7 ay 20 günlük bebeğim 6 ay kontrolünde 8500 kg 71 cm di canım ama sağlığı yerinde olsunda diğer etkenler benim için hep ikinci planda
Betull95 Beriliko 35+2 2500 doğdu 5 gün sonra 2100 grama düştü şimdi tam 6 aylık bugün tartıldık sadece anne sütüyle 9 kg oğlum🙏 kilo alımı normalse çok takılmayın her bebeğin gelişimi farklı ve süt alerjiside varmış sağlık problemi olmasın da gerisi önemli değil üzülmeyin☺️
Kahvedelisi Beriliko hic canınızı sıkmayın inan benım oglumda yakın kiloda size. Ayrıca benım yiğenim vardı ciddi düzeyde süt proteini alerjisi vardı benım buyuk oğlumla aralarında 40 gün var. Bebekken cok az kilo farkı oluyor ama alerji gecince öyle hızlı toparlıyorlar ki suan boy kilo ikiz gibiler hic endişelenmeyin siz en iyi anne sizsiniz en güzel bebek de evladınız 🌸