yademila-48 Relaktaz damla ve elma yağı öneririm siz de her gün kimyon çayı için sabah akşam birde karnına ısıtıp kiraz çekirdeği koyon
OyaGny yademila-48 elma yağı zararlı diyorlar bu konuda ne düşünüyorsunuz nasıl kullanıyorsunuz bizimde gazla başımız dertte
Fidan_mamedova Asyaaaam Bende iciriyorum ama acikcasi icim hic rahat degil zararli oldugunu soyleyenlerde var,Oglum 2 ay 4 gunluk gaz damlalari hic ise yaramiyor bi tek onu icirince biraz rahatliyor.Size doktormu onerdi?
yademila-48 OyaGny ben doğduğundan beri kullanıyorum elma yağını popo deliğine sürüyorum bitkisel birşey ne olanilir ki zararı ağzına yüzüne gözüne değmedikten sonra artık 3 ay 10 günlüğüz hala arada sürüyorum
yademila-48 OyaGny canım ben doğduğundan beri kullanıyorum şükür birşey yaşamadık 3 ayı geçtik eskiden her alt açtığım da popo deliğine sürüyordum hep şimdi de arada yapıyorum gazı oldukça
OyaGny yademila-48 damarları genişletiyor yazmışlar bende aldım ama yorumlardan dolayı kullanamadım bi etkisi nasıl sizce
yademila-48 OyaGny bu zaman kadar birşey yaşamadık herşeyi mormal şükür ve iş yerinde bir çok arkadaşımda kullanıyor ve hepimiz hemşireyiz 😂😂
yademila-48 OyaGny her alt bakımında ama 2 buçuk aydan sonra hünde 3 4 falan yapmayabaşladık şimdi 3 aylığız
Canan27 OyaGny iyi günler bizde 1 aylığız acaba günde kaç defa kakasını yapıyr birde sadece anne sütüylemi bealiyorsunuz