Edali01 Kızlar sezeryan doğumdan 1 ay sonra dr kontrolüne kadın doğuma giden varmi nasıl muayne ediyor dr dikişlere mı bakıyor sadece
Durununannesi11 Edali01 ultrosnla bakıyor dikişlerini kntrol ediyo bide kantahlilş yapıyo hormonlarınza bakılıyo
Emine Edali01 alttan rahime baktı toparlanması nasıl diye birde smear testi için sıvı aldı dikişlere baktı
kuzeyto Edali01 ultrasonla bakiyo canim, dikislere bakiyo, ben bi de simir aldirdim aklimdaydi ne zamandir, iyi oldu icim rahatladi
19052019 Edali01 benim doktorum 1 hafta sonra çağırdı gittim ultrasonla baktı temiz dedi gönderdi 1 ay sonra falan çağırmadı 🤔
MihmininAnnesi Benim dikislere bakmadı çünkü evde kendim pansuman yapıyordum alttan muayene etti kanama kontrolü yaptı ultrason la baktı o kadar ayriyeten kan alıp değerlerim e bakti
Durununannesi11 Edali01 evet benim karından ben hiç alttan muayene olmadım 😊 hamileliğim boyuncada bebek ters olunca bakmadı benim doktorum
Gnc16 Bndd kontrole gıtmedım cunku dogumdan 1 hafta sonra doktorum sehır degıstırdı malesef baska doktorada gıdemedım psıkolojık olarak rahat edemem dıye alttan muayene flan ederse dıye
Sibellllll Benim doktorum 1 hafta sonra kontrole çağırdı hersey yolunda dedi bir daha da cagirmadi 🤔🤔