Asyaaaam Selam kızlar.yarın kızımın 2 ay aşıları var 3 tane biraz tedirginim. Yan etki yaşadınız mı biraz anlatır mısınız
Shaliya Asyaaaam 37.5 38 arası ateşimiz oldu 6 saat arayla calpol verdim ve sıkı gıydırmedım ama 3 gün boyunca çok huzursuz oldu uyku düzenimizi bozdu geceleri çok ağladı uyumadı 🙁 benım kzıımın ismi de Asya 😇
Kubrakoc06 Kesinlikle aşıdan önce 1 çay kaşığı calpol vermek gerekiyor. Çok canları yanıyor benim kızım çok ağlıyordu doktorumuz önerdi calpoldan sonra rahatladı. Hatta aşıya gitmeden önce verseydin bu sıkıntıyı yaşamazdın dedi
Gecenaz Bizde bugün olduk simdilik ates yok asi olurken ve sonrasinda biraz ağladı bi cay kasigi mor calpol verdim daha iyi bida ha vermem gerekir mi bilmiyorum
Nisaelizmom Asyaaaam bizde bugün vurulduk. Çok ağladı kuzum😢 1 saat öncesinde ben ağrı kesici verdim. Eve geldik uyudu zaten uyku esnasında ağlıyo huzursuzluk oldu gün boyunca. Üzerini ince giydirdim. Dün gece de banyo yaptırmıştım çünkü 3 gün yapılmıyormuş. En azından rahat eder size de tavsiye ederim🙏🏻
Yasargiller Asyaaaam yeni olduk. İki aşıyı yaptılar. Verem için gün verdiler. Karma aşı ateş yapanmis. Verem aşısında ateş olmuyormus. Bizde iğne yeri çok acıyordu. Kızım çok ağlıyordu bacağını kaldırıp indirince. Yani ağrı oldu ateş olmadı bizde.Bir ölçek calpol verdim bir kaç saat sonra düzeldi şükür.
Sfk55 Asyaaaam biz sıkıntı yasamdk canm kendi huysuz zaten o devam etti ben gitmeden once calpol vermstm birde yatarken vermstm onun da etkisi olabilir belki ama karma ası denilende baya katıla katıla agladı o cok yakıyoms
Asyaaaam Sağlık ocağında ki hemşirede gelmeden calpol verme vücut ısısını düşürme dedi napçam bilmiyorum 😞