KlncA Merhaba anneler, oğlum 42 günlük, henüz hiç oyuncak almadık, oyuncaklar bebeklerinizin ilgisini ne zaman çekmeye başladı? Ve İlk oyuncak olarak neler tavsiye edersiniz? Önerilerinizi bekliyorum 🙂🙂
DefneRana3881 KlncA ben ses çıkaran, rengarenk özellikle kırmızı, oyun halısı, çıngırak ve dönence kullanmıştm 2.ay gibi bakıyordu izliyordu sadece 3. Başında oyun halısının oyuncaklarına uzanmaya başlamıştı
Havvahavvaejderha KlncA 4. Aydan snra yavaş yavaş tutmaya başlıyor çıngıraklı ses yapan top olabilir ama biz ilk oyun cağını eğitici almıştık şarki söylüyor sayı sayıyor yani büyüyor bebek hergun böyle bişey de olabilir
G_ADAN KlncA bence oyun halısı kesinlikle alınmalı. 3 aylıkken almıştım kızıma 7 aylığız çok severek oynuyor 😊
fatmanurkantar Şuan görsel şeylerden ziyade sesler dikkatini çeker dönence olabilir siyah kırmızı gibi zıt şeyler alın ben yookidonun oyun halısını aldım ondaki oyuncakları dönencesine astım 2 ay olmasına az kala artık vuruyordu onlara tam kavrama yapmıyor ama tutma hareketleri yapıyor kontrolde doktoru uçan balon alıp ayaklarına ellerine bağlayın takip etsin dedi bu ay daha çok şarkı söyleyin vücûd egzersizleri yapın dans edin benim kızım kucağımda dans ediyorum çok hoşuna gidiyor şimdilik böyle bide eldiven takıyorsanız bırakın ki ellerini tanısın
Muhteriz Bize çıngırak hediye gelmişti bir de ben 2 aylıkken bondigo titrek arkadaşım isimli oyuncağı aldım çekince titriyor ve kahkaha atıyor diş kaşıyıcısı var ucunda çok seviyor şimdi 3 aylık oldu uzanmaya çalışıyor oyalanıyor baya onunla
EsraEfee Benim oglum 4 bucuk aylik. 3 bucuk aylikken oyun halisi aldim piyonolu. Ama durmadi icinde. 0.5 lt lik su sisesinin icine dugme boncuk gibi ses cikaran seyler koydum. Onu elinden birakmiyor