Gamzerdem Kızlar rahim ağzı yarası içşn tavsiye edebılecegıniz İstanbul avrupa yakasında iyi doktor var mı
Arzuayse Gamzerdem ben devlette yaptirdim nekadar surede iyilesir bilmiyorum benim 1ay oldu yaptirali orasi kesik gibi duruyo😔
Gamzerdem Rahım agzı yarasına ne yapılıyor pekı. Benım iç dudak kısmında yara gbi kızarıklık var sizin nasıldı nasıl anladınz yara oldugunu
Tugba6336 Gamzerdem yaa benim de küçük damla şeklinde kan geliyor sürekli gidiyorum ultrason da muanne edip yolluyorlar o yüzden merak ettim
Arzuayse Gamzerdem gittim canm yakmak istersen yakariz yoksa onemli bisey degil dedi sen bilirsin dedi orda doku olusmus dedi
Arzuayse Gamzerdem yaktirdim canm biay oldu ama iyilestimi bilmiyorum henuz biaya iyilesiyomus duydugum kadariyla .kolay bi islem uyusturuyolar 5dakika suruyo
Arzuayse Gamzerdem evet orda kestikleri yerin basindaydi suan yok ama orasi kesik gibi duruyo iyilestimi die bende surekli dusunuyorum .cinsellikte acima ve sonrasi kanama yapiodu yakma islemi kolay igneyle uyusturup yapiyolar