Ayse_lina Kızım yarın 4 Aylık olacak ama çok iştahsız emziriyorum mememi almıyor, mama veriyorum onu almıyor sürekli ağzından çıkartıp ağlıyor hırçınlaşıyor ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun..
Kiminannesibu Ayse_lina biz de yaşamıştık atak dönemi olabilir ben uyuttuktan hemen sonra memeye tutuyordum emiyordu öyle deneyebilirsiniz
Ayse_lina Hant aksi tarafı uyumuyor da hiç.. Tam uyukuya daldı diyorum beşiğine koyuyorum hemen uyanıyor kıçımı koltuğa koymadan.
Lilamorr77 Ayse_lina canım vala 3-4 arası genelde böyleydi her bebeğinki tabiki farklı olur inşallah geçer hemen 🙏🏻
Lilamorr77 Bebegimm42 benimki tam 3-4 aylarda memeyi bıraktı varya çığlık atıyordu memeyi almamak için okadar direndimki ama başaramadım sizde zorlayın ne güzel sütümde vardı hemde çok bebeğim bırakınca memeyi 6. Aya kadar sağdım içirdim ama sonra azaldı ve kesildi sütüm inşallah bırakmaz inşallah benm gbi olmaz 😟🙏🏻🙏🏻
Lohusa Ay regresyonu yaşıyor büyük ihtimalle. Meme reddi ve uyku problemleri en çok bu dönemde görülür. Geçici bir dönem merak etmeyin. Sabırla meme teklif edin ve rutinlerinizi bozmamaya çalışın. Emin olun geçici bi süre için böyle. Sevgiler
Bebegimm42 Lohusa gerçekten geçermi bizde 4 aylık meme reddi uyku bozukluklari be yapmam lazım meme bırakma k istemiyor um
Bebegimm42 Lilamorr77 Ay nolur dua edin bizim laktoz intoleransı çıktı kakada kan mukus var oda ağrı yaparmış yani çok üzgünüm inşallah bırakma z nolur dua edin