Deletedmom626262 6 aylık oldu kızım bıngıldağı yarım santim erken kapanıyormuş böyle olup düzelen var mı
Cheddar Deletedmom626262 kafa gelişimi takip ediliyor. Kafa normal oranda büyümeye devam ederse sıkıntı yok
S_x_w Deletedmom626262 ilk cocuğum o civarlarda sanırım kapanmak üzereydi hemen d vitamini kesmiştik bir sorun olmadı çok şükür 11 yaşında şuan😅
Kubra5657 Deletedmom626262 benim görümcemin kızının 5 aylıkken kapanmaya başlamıs hiç korkmayın 5 ayından sonra korkulcsk bişeu yok demiş doktor şimdi o kadar akıllıli maşallah
Gul34 Deletedmom626262 kafa ölçüleri sürekli alınıyordur eğer kafa büyümesi normalse sorun olmaz kapanmaya başladığında d vitaminini kesti doktor kullanmıyoruz ama genede kontrollerini aksatmayın
Deletedmom626262 Cheddar 6 aylık şuan 9 aylık olunca gel tekrar dedi sağlık Ocagı ama ben yarın hastahaneye götürmeyi düşünüyorum her ay mı takip edilmesi gerekiyor
Deletedmom626262 S_x_w d vitaminini ben düzenli olarak veriyorum bende doktora gidelim bakalım kes derse kesicem
ikibinlikdekont Doğduğu haftalarda kapanmaya ramak kalmıştı 3 aylık olmamıştı tamamen kapandı kafatası şekil bozukluğu var mı
aynuruygar Bizede demişti Dr 3 aylık kontrol de erken kapanıyor diye ama her ay kafa ölçüsü orantılı gittiği için bir sıkıntı olmadı çok şükür kafa ölçüsünü takip ediyorlar normalse sıkıntı görmüyorlar ama kontrollerini akstmayin
Zeynepalya_ve_annesi Deletedmom626262 erken kapnırsa bir sürü hastalığın habercisidir geç kapanması gibi erken kapanmasıda sorun oluşturur başka bir doktora daha görünün 10 aydan önce 18-24 aydan sonra kapanması önemlidir