nazlieylul Kızımın dişleri çok kaşınmaya başladıbi anda 4 ay aşımızı da oldk huysuz biraz rahatlasın istiyorum diş kaşıyıcım yok alternatif neverebilirim
dehsetulvahset nazlieylul olsa da dis kasiyici kullanmiyorlat canm.bizim kac tane var havuc veriyorum arada eline
Epifenomen-gkc nazlieylul taze soğanın kalın kısmını veriyorum ben eline beş dk onla oyalanıuor bir daha da o gün ağzına elini sokmuyor
bundlebeach nazlieylul evet vermistim tabi kontrollu bi sekilde yaninda siz olduktan sonra birsey olacagini düşünmüyorum
Esrans nazlieylul Ağzına kaçabilir sebze meyve fileleri satılıyor onlara konulup bu şekilde dikkatli olmak gerek vermeyin en iyisi boğulmasın .
eymeninannesi3 nazlieylul benim oğlumunda eli sürekli ağzındaydı ellerini kesfediyo dedi hemşire disi patlayana kadar verme cabuk dis çıkartır dedi vermedim 4 ay 20 günlük oğlum 1 tane disi cikti vermediğim halde
nazlieylul eymeninannesi3 bzmde 4 ay 2 gnlük çok emiyo ellrni keşfetmekten ileri dzeyde bu vermesemmi bnde
Elifimherseyim nazlieylul 4 aylıkken sogan vermistm ama sadece yalıyordu bilmiyordu suan sogan veriyorum ezıyor ayreten emzirk gibi diş kasıyıcı iyi . normal diş kasıyıcı aldm ama pek sevmedı kıtab felan agzına ssokuyor