Masalciiii Merhaba, ben daha yeni taze anneyim☺️ Havalar güzel olduğu için hava almaya dışarı çıkmak istiyorum dışarda emzirmeye utanıyorum çekiniyorum😁 dışardayken ağlıcak diye korkuyorum😁😂
Yigithamzamom Masalciiii bende emzirme ölçülerinden aldım bazen bir yere gittiğimde atıyorum üzerime ama daha dışarıda denemek nasip olmadı aslında çekilmemiz gereken bir konu ama �nsan utanıyor 😁😁
Srhtzlyh Masalciiii ben olmadık bi yerde ağlarda emziremeyip susturamam diye süt sağıp yanıma alıyorum:)
SedaMeyra Masalciiii bu nasil baslarsa oyle devam eder. Utanip sıkılmayın lutfen yavrunuz acikinca kendinizi nasil rahat hissediyorsaniz acin ve emzirin. Ortuler var yardimci olabilir. Ben hep ortuyle gezdim kizim 6 aydna sonra ortunun icinde durmak istemedi. Göğsümü kapatarak onu emzirdim. HseyHicbirde umrumda olmadi 25 ay emzirdim actim emzirdim
Epifenomen-gkc Masalciiii ben iki kere camide emzirdim. Evim uzaktı sokak ortasında da emzirme örtüsüyle emzirezdim camiye girdim kadınlar bölümünde emzirdim
Srhtzlyh aybkkara biberona koyup bebek çantasinin ısı izalasyonlu cebine koyuyorum. 3 saati geçirmeden veriyorum bebeğime:)
kubosunatlasi aybkkara anne sütü ısıtılmaz ısısı bozulmasın diye ısı koruyucu çanta bölümüne koyuyormuş
Srhtzlyh aybkkara dolaba koymadıysam ısıtmıyorum çantanın izalasyonlu gözünde ısısı değişmiyor zaten sagip direk koyup çıkıyorum 😊
Berensemih Emzirme örtüsüyle emzrn sorun yok ☺️Ben kızımda çoğukez öle yaptm 🙋🏼♀️Utanmayın meme çocuk için beslenme kaynağı bize bunu ayıp dye cinsel obje olark empoze edenler utansın👍
Halimeamine Masalciiii hiç utanma ayıp bir durum değil sonuçta bebeğinin ihtiyacı kimsede ayiplamaz 🌷 ben hava da kara da bulduğum her yerde emzirdim sağolsun eşim de destek çıkar kızmaz yardımcı olur emzirme önlüğü ile emzirdim baya kızımı.
Yigidoo Masalciiii Ben de utanmadim hep emzirdim arabada sahilde hatta esimin ailesi falan sahile inerdik bebegim acikinca mecbur alirdim ortumu kayınpederim varken bile bi kenara cekilip emzirirdim. Sonuc itibariyle bebegimin ihtiyacını karsiliyorum
duru2603 Valla ben de istedigi her yerde emziririm çekinecek bişey yok o onun besin kaynagi neden utanacakmişiz, emzirme önlüğüm yok ama müslinle falan örtüp emziriyorum kimse de bişey diyemez