Nurella34 Kızlar bebeğim 6 aylık. Yürümek için tabiki çok erken. Sadece merak ediyorum sizin bebekleriniz kollarından tutup yere ayak bastığında adımlama yapıyor mu🥺 benimki hiç yapmıyo öyle bekliyo. Normal Bi durum mu acaba
Mom088 Nurella34 tabikş normal canım 6 ayda oturması beklenir adım için erken ama yapan var yapmayan var gelişim farkı
Mom987 Nurella34 adımlama refleksi vardır. Şuan 6 aylık daha adım atmaya zamanı var. Oğlum da 4 5 aydan sonra refleks kayboldu 7 aylıkken adımlamaya başladı tabi daha da uzun vakti olabilir normal. Desteksiz oturması da 9. aylık olana kadar beklenir.
Nescafe Nurella34 bizimki 10. Aydan sonra başladı canım çok normal yani keyfi ne zaman isterse o zaman cok güzel yapıyorlar merak etme 😁
Mom042 Nurella34 o yenidogan refleksidir 6.aya dogru zayiflar 8. Ayda basmaya abslar adimlama yenidogana has bir reflekstir diye biliyorum ben
Mom042 Nurella34 tabi normaldir daha kucuk. Benim kizim orumcege 7 aylikken koydum basmiyodu bile parmak ucunda duruyodu
Zekzek 5 buçuk aylık kollarından tutunca adimliyorux ama karşısında ilgisini çekecek bişey olmadı lazım yoksa hamur gibi bırakıyor kendini🤣🤣
Bihter34 Nurella34 6 aylık bebekten adımlamasını mı bekliyorsunuz ben mi yalnış anladım. 9 aylık daha şurada 15 gündür adım atıyor. Oturması için destek verin adımlama çok sonraki evre.
Tortilla Nurella34 canm bıraz ıtekler gıbı yapınca atmıyormu gayet nırmal bı durum aslında neden endise ettin bebegım 7 aylık ayaklarını adım atar gıbı arkadan ıteklıyorm somra yapıyor oyle dene bırde doktorumuz oyle yapmıstı ama bu ayda yapacak diye bırsey yok sadece ayaklarına basıyormu bu onemlı
birkediannesi Nurella34 benim bebeğim 8.9 aylıkken adımlamaya başlamıştı endişe edilecek bir durum değil adımlamaya başlayıp direk yürüyen bebekte var her bebek farklıdır
iki_prens_annesi_ Nurella34 bebegim 9 ayda adimladi 11 bucuk aylik kollarindan tutunca yuruyor sadece