1anne1bebekkk Merhabalar kızlar , Bebeğimin poposunda hep bez izi oluyor kırmızı kırmızı bezi 1 beden büyük aldım taktım yine aynı bu arada sleepy kullanıyorum aranızda bu durumu yaşayıp çözüm yolu bulan var mı ne yapmam lazım 🥺
Gencanne_19 1anne1bebekkk takarken farkinda olmadan sıkı mi bağlıyorsunuz. Hiç yaşamadım öyle bişi. Ben de sleepy kullaniyorum
Prensesannesi38 1anne1bebekkk dar kalıp biraz o marka bezi değiştirmeyi deneseniz aynı şeyi ben ilk aylarda huylandım molfix e geçtim sorun yok gayet esnek
Nrgs 1anne1bebekkk başlığı görür görmez içimden kesin sleepydir dedim gerçekten de öyleymiş, herkes çok memnun ama ben asla sevemedim büyük küçük farketmiyor resmen kesiyor bebeklerin bacağını denemek için bir kere aldım paketi zor bitirdim
1anne1bebekkk yademila-48 bezini çok sık değiştiriyorum canım bezin önündeki sarı çizgiyi mavi görünce alıyorum hemen
sennurinci 1anne1bebekkk bende sleepy kullanıyprum 35 günlül kızım bende hep aynı şeyi görüyorum aslında sıkı da takmıyorum iki numara kullanıyoruz ama demek ki bezle alakalı
glbgci 1anne1bebekkk prima aktif bebek kullanıyoruz aynı sorunu bizde yaşıyoruz bıktım artık bu bezden stoğumuz bitince değiştirmeyi düşünüyorum
Prenses-annesi1 1anne1bebekkk bizimde durumumuz aynı sık sık değiştiriyorum krem sürüyorum çok sıkı bağlamamaya çalışıyorum ama durum aynı hep kızarık
1anne1bebekkk Prenses-annesi1 aynen canım Bepanthol pişik önleyici krem kullanıyorum belki geçer diye geçmiyor sonra anladım ki bezden
yademila-48 1anne1bebekkk anladım iz sadece çok çişli kaldığında bir de sıktığında oluyor hadda ev çok sıcak ve sürekli kucaktaysa o zaman da olur
HiddenKiller 1anne1bebekkk sleepy de var bu problem ben de prima premium care kullanıyorum hiç iz yapmıyor , ara ara değiştiriyorum başka bezlere şans vereyim belki daha çok beğendiğim olur diye ama daha hiçbirini beğenmedim hepsi çok kötü ya en iyisi prima premium care
1anne1bebekkk HiddenKiller evet onuda ilk doğduğunda kullandım ama biraz pahalı gelince bütçeme göre sleepy e geçmiştim şimdi pişmanım