curly_mom E-annesi yeni mi çıkıyor dişleri!? Benim oğlım yeni diş çıkartıyor üst dişler bana da sarı gibi geldi 🤔
Erkengelenmucizem E-annesi benim kızımın da üst dişi sarı doktorumuz biberon kullanımından kaynaklı dedi
E-annesi Berenkooommm kan ilacı kullanmıyorum canım onun yerine şekersiz pekmez veriyorum başka neden olabilir ki
E-annesi curly_mom yok yeni değil ama geçer belki diye bekledim de geçmedi kafama çok takıldı sormak istedim
Kuzummm E-annesi pekmez kan ilacının yerini karsılamaz tabi bir su bardagı ıcırıyorsanız gunde o ayrı
E-annesi Eesay yok canım 9. Ayına girecek fırçalamadım küçük diye acaba çocuk fırçası alıp denemeli miyim ?
Azize1517 E-annesi benim de oğlumun üst dişleri aynı şekilde lekeli diş doktoru kalsiyum eksikliğinden olduğunu söyledi. İsterseniz bi doktora danışın. Fırçalamakla ya da silmekle geçmiyor maalesef.
Tortilla E-annesi dısler cıktıgı andan ıtıbaren temkzlemek gerekıyormus gazlı bezı parmagınıza dolayın karbonatlı suyla temızleyın sanah aksam. Yada parmak fırca
E-annesi Eesay ay insallah ya çok üzülüyorum öyle olunca antibiyotik falan diyor internete bakınca ama ben sadece geceleri rahat uysun diye carpol veriyorum o yapar mı acaba
1Ezoo Kuzummm neden ilaclari bu kadar goklere cikartiyorsunuz saglikli besinler neden ilaclarin yerini tutmasin ki ???
Erkengelenmucizem E-annesi dişini geceleri gazlı bezle silin dedi bizde yeni doktorumuzla görüştük bir kac gün oldu uygulayali bakalım geçecek mi
Leyla54 Erkengelenmucizem merhaba geçti mi acaba o dönem dişlerdeki sarı lekeler benim kızımda 15 Aylık onda da var
HiddenKiller E-annesi bizim kızda da siyah minik noktalar var parmak fırçayla fırçalıyorum her yemekten sonra daha doktoruna sormadım haftaya kontrolü var diye 🤷♀️
E-annesi HiddenKiller benim yoktu bi kaç zamandır oldu da merak etttim neden olur diye korktum da biraz