Dilemege Merhaba kızlar oğlumun 11 Mart ta 2 ay aşısı var. Bizleri neler bekliyor, 2 ay aşısı olanlarda neler oldu biraz bahseder misiniz ??
Srhtzlyh Kızlar bir şey soracağım. Bizim kız 13 ocakta doğdu. Ilk aşisina 15 şubatta çağırdılar ikinci aşıya 19 martta çağırdılar. Her ayin 13ü olmasi gerekmiyor muydu neden tarihler farkli farkli🙄 Dilemege Tontisimm sarpinko Melekkk00
Melekkk00 Srhtzlyh benimkide 11 ocakta doğdu 11 şubatta çağırdılar 12 martta tekrar çağırdılar bende anlamadim
Bebegimm1 Srhtzlyh hafta sonuna denk geldigi için olabilir galiba aşı günleri oluyor onların ben mesela persembe gunu gelim dedim olmaz carsamba gel dediler o gun yapamayiz vs dediler en son tamam demislerdi
Tontisimm Hiranursare hayır hiç olmamıştı ve bende çok korkuyordum nasıl olcak diye sürekli uyuyunca da korkmuştum sağlık ocağındaki hemşireyi arayıp sorduğumda uyku yapmış sizde demişti inşallah sizde hafif atlatırsınız🥰
Srhtzlyh Bebegimm1 hee ondan olabilir 15 mart yazacakti takvime bakip 19 yazdi belirli günleri var galiba
_BirAnne Dilemege her bebek farklı canım bize ateş olur vs dediler hiç ateşimiz olmadı ama ara ara kolu ağrıdı dahada bişe olmadı
Ecrneyll Dilemege bizede ateş yapmaz aşılar eskisi gibi değil dedi ama 38 çıktı ateşi uykusuzluk yaptı milletin yavrusu uyur bizimki dikildi ayağa gecenin bı vakti 😂