TiniminiKayra Selam güzel anneler..Kadınlar gününüz kutlu olsun❤️bebegim 5 ay 20 gunluk ek gidaya basladik yogurt verdim ilk basta hic bir skinti olmadi patates verdim pek yemegi kusma hareketleri yapti bndr zorlamadim havuca geçtik havuc alerji yapti biraktim🥺 şimdi kabak vercem ondan sonra ne vermem gerekiyo yardimci olursaniz sevinirim🥰
Nazlidk TiniminiKayra ben daha denemedim ama doktorumuz avokado, muz , haşlanmış ayva , kereviz, haşlanmış balkabagi , cennet hurmasi ve yer elmasi verebilirsiniz dedi bize . 5 ay 3 günlüğüz bizde yeni başlayacağız.
TiniminiKayra Nazlidk cennet hurmasi icin erken degilmi acaba sanki 10.ay gbi fln veriliyodu yanlie hatirlamiyosam
assd15 TiniminiKayra tatlı patates, yer elması, bal kabağı verebilirsiniz.Bide doktorumuz mevsim sebzelerinden ver dedi brokoli gibi
assd15 TiniminiKayra denemedim ya patatesi yeni denedim daha.özellikle sordum brokoli 8. Ayda değil mi diye ama verebilirsin dedi siz karar verin artık ☺️
dehsetulvahset TiniminiKayra bnde duram surda patates bal kabagi havuc yogurt verdim ee simdi :-)-gerci cogunu yemedi tukurdu de
Boncukoglumm TiniminiKayra bende yoğurtla başladım patates havuç bezelye kabak brokoli bal kabağı Diye devam ettim sonra meyvelere gectim bu şekilde gidiyorum
Aalya TiniminiKayra balkabağı, bezelye, deneyebılırsiniz bazı yerlerde brokoli yazıyor bazıları brokoli ıcın erken dıyor gaz yapar diye ama ben denedim 2.gunumuz :) sebzelerden sonra da meyveye gecebılırsınız. Ben balkabagından emın olduktan sorna elma yı denedım mesela ve armutu"😆 gun ıcınde biraz verıyorum 1 yemek kasıgı kadar falan ben de 5 ay 20 gunlukken falan basladım. 6 ay 9 gunluk oldkk
Ozgeruya TiniminiKayra bizim alerjimiz var ama biz 1 gun meyve 1 gun sebze olarak gittik bastan havuc,patates,elma,armut,kabak denedik daha sonra tatli patates, ayva,yer elmasi, bal kabağı, erik denedik
cenese35 TiniminiKayra vallaha ben ne bulursam veriyorum 7 aylık benimde oo yemeklerin suyuna ekmek banıp veriyorum. mis 😀😀 tabii sizi etkilemek istemem ben yapıyorum bunu ama
Boncukoglumm TiniminiKayra bezelye yazdan buzlağa koymuştum Onu kullandım buharda pişirdim çatalla ezdim biraz süt sağıyorum tüm sebzeleri ezerken bide az bişey zeytin yağı kullanıyorum