Hazel_kcksri Kızım 4 aylık olacak memede uyuyo sadece . Bunu nasıl kesebilirim? Siz nasıl uyutuyorsunuz ?
Beyazlale Hazel_kcksri benim oğlumda memede uyuyordu tam uyuyacağı zaman çıkarıp emziği verirdim ağzına öyle alıştırdım
lingolingo Hazel_kcksri ben sadece gece uykusunu memede yaptiriyorum gunduzleri kucagimda hop hop zip zip ee ee diyerek uyuyor ama tabi 1 ay oncesi hep memede uyuyordu suan 4 aylik aslinda bir tik kendi degistiriyor gibi yada uykusu geldigini anladiginizda hafif sallayarak pispislayaram deneyebilirsiniz 🥶
Fundaakin Hazel_kcksri ilk birkaç gece zor oldu, baya ağladı, beşiğinde sallayarak pışpışlayarak biraz da babasından destek alarak bıraktık çok şükür , şimdi yatır kaldır yöntemiyle kendi kendine uyuyor
Beyazlale Hazel_kcksri her bebek hemen alacak diye birşey yok zaten. Oğlum hala daha zor alıyor. O atıyor ben veriyorum. O ısrar ettikçe bende ısrar ediyorum. Gazlı bir bebeğin varsa. Hemen ver emzik
lingolingo Hazel_kcksri zipzipli salincak aldim trendyoldan oda cok isimi gordu zor oluyor tabi ama analik bunu gerektirir sirtimda kambur cikti djdjdjdjjd
lingolingo Hazel_kcksri https://ty.gl/ouoeffzr linkini biraktim ben 128₺ aldim suan biraz daha pahali elbet duser fiyati eger alicaksan :) bugun bir kere daha hayat kurtardi kizim dun asi oldu bugun baya huysuz uyumadi derken koydum besigine zipzio derken daldi yaklasik iki saat uyudu bunda yatarken uyanip mizmizlanirken tekrar sallayinca geri daliyor o bakimdan cok harika oluyor birde eger tavanin alcioansa asamiyorsjn bilgine