Elifsareninnnannesiii Merhaba bebeğim 4 aylık boynunda göğsünde kollarında pullu yuvarlak kuru birşryler çıktı geçmiyor kafayı yiyicem larosh kullanıyorum sadece ne yapmalıyım
Dragon2018 Elifsareninnnannesiii bence doktora gitmelisiniz egzama ilaclaqri kortizon içeriyor doktorlar bizden daha iyi bilirler
Deletedmom62626 Elifsareninnnannesiii kısa vadede geçmiyor geçse de geri tekrarlıyor doktora götürün lütfen benimde boynumda sürekli tekrarlıyor geçiyor geri çıkıyor geçmiş olsun
Glsmbthn Elifsareninnnannesiii süt yumurta tahşn fındık ceviz alerjimiz varmıs bilemedik bende bunları tükettikçe bebeğimin vucudu egzama oldu krem sürünce geçer sandık ama geçmedi fazla geçmeden hastaneye gidip test yaptırın testede cıkmayabilir hersey benim testte çıkmadı tahşn ceviz ama ben yiyince cocuk heryeri kabardı bazı seyleri gözlemleyerek farkettim 16 ayında süt alerjimiz bitti yumurta hala devam ediyor diyet kesinlikle yapmalısın doktorun sözünden çıkma derim kaçamakta yapma ne kadar diyetine sadık kalırsan o kadar kısa sürede bebeğn için iyi olur canım
Nazlimom Elifsareninnnannesiii ne denediysem olmadı mahfoldu kızım bu egzemadan takı Bioderma atoderm intensive creme kullanana kadar yemin ederim sanki mucize gibi bişey günde iki defa tüm vücudunu nemlendiriyorum misss oldu meleğim
Glsmbthn Fazla geciktirme canım muhakkak test yaptır aynı zamandada kendinde gözlemle biz cok sıkıntı çektik vucudunu sardı bi anda kolay değil hani biliyorum cocukta cok huzursuz olur aman aman dikkat et
Elifsareninnnannesiii Nazlimom peki hala devam ediyormusun sürmeye bıraksan yinemi çıkar ömür boyumu kullanacak
HilalGokalp Nazlimom alerji değilmiydi. Benimki de öyle yuvarlak kuru kızarıklık doktor alerji dedi. Kremle geçer mi
Duyguekncixxx Elifsareninnnannesiii 3 aylıkken bizde de oldu alerji bölümüne gittik egzama dedi kortizonlu krem verdi yanında da 4 tane krem yazdı bütçenize uygun alanı alın kullanın dedi aldık kullanıyoruz ayrıcaq kanda alerjiye baktılar çıkmadı vucudunu nemli tutmak önemli bi doktora görmenizde fayda var
HilalGokalp Elifsareninnnannesiii benimki de öyle 1 aydır ben doktora gittim alerji dedi. Alerji bölümüne randevu aldım çarşamba gideceğiz. Oğlum 4,5 aylık şuan.
HilalGokalp Elifsareninnnannesiii kendiliğinden geçirmesini beklemeyin doktora gidin. Ben bekledim daha kötü oldu sırtına felanda geçti vicdan azabı çekiyorum her gördüğümde kendimi tokatlayasım geliyor.
mineshn Elifsareninnnannesiii hiç endişe etme benimde oğlum 7 aylık yüzünde ve vücüdunda egzama var alerji testi falan yaptılar bugün 25 gün oldu hemen geçmedi zamanla geçer kıyafetlerini ssdece sabun tozu ile yıka tek kat giydir dar şeyler giydirme vücüdunu sürekli nemlendirici kremlerle nemlendir hiç kuru kalmasın mutlaka bir doktorada götür egzama için ilaç verir
HiddenKiller Elifsareninnnannesiii benim kızım da 4 aylıkken atopik dermatit olmuş kırmızı kırmızı yuvarlak pütürlü pütür oldu tüm vücudu.Cildiye alerji ilacıyla kortizonlu bir krem verdi 2 günde geçti. Yumuşatıcı asla kullanmıyorum kıyafetlerini yıkarken ve granül sabun kullanıyorum. Bioderma atoderm intensive serisinin hem nemlendiricisini hem de temizleyicisini kullanıyorum. Şükür şuan bişeyi kalmadı bioderma sayesinde tekrarlamıyor. Egzama varsa bu seriyi kullanın mutlaka çok iyi geliyor. Doktor aldırmıştı bize de.
bikerem Elifsareninnnannesiii mustela stelatopia emolient 40 ml olani yazdi doktorumuz 2 kullanımda gecti bizim