Mom727272 CilekRecelim biz de puzzle gibi var, babam A101′den almış ama hep değişik şekillere giriyor basınca falan, ayrılıyor hafiften ya da havaya kalkiyor vs Açıkçası malın kalitesizliğinden mi bilemiyorum ama ben de düz rahat bir mat arıyorum.
Aycira CilekRecelim e bebekteki puzzle olan çok hüzel kalınlığı, yumuşaklığı falan. Ama benim oğlum üstünde oynamaktansa hepsini bozup atıyor etrafa ve ev çok dağılıyor 🤦♀️
CilekRecelim Mom089 kullanışlı mı peki . Unigo istiyordum esasında ama modelini seçemiyorum indirimde olduğu için o yüzden vazgeçtim
Nesli7180 CilekRecelim puzzle gibi olan çok.guzel ebebekten aldım 1 m kare ama keşke bir kaç tane daha alsaydım dedim odasını falan kapalayanlar var onunla ama tek sorun buyuyunce üstüne oynamaktan çok söküyor Çok dağılıyor etrafa ben geri topladım vaktim yok sürekli ona
Mom089 CilekRecelim benim bebeğimin odası yok şuan o yüzden unigo dan daha kullanışlı. Ama odası varsa o tarz alabilirsiniz o daha iyidir sanırım
CilekRecelim Mom727272 şuan unigo e bebekte indirimde birde trendyolda bir marka var katlanabilen ama tek parça ikisinin arasında kaldım açıkçası