Kalps Merhabalar arkadaşlar , bugün kan ilaçı alıp başlıycazda . Doktorumuz lipofix veya ocean mikrofer alın dedi . Bende sideferi çok önerildiğini duydum kararsz kaldm . 🤦🏻♀️ Lipofix ilk dega duydum kullananlar var mı ?
Burcinisp Kalps ben kendime sidefer kullanıyorum. Çocuklar için olanı hemde. Hiç yan etki yapmıyor. Tadı da güzel. Demir ilacı zamanımız gelince bende kızıma sideferi kullanacağım. Fiyatı yüksek sadece. 100 tlye yakın.
Angelgirl Kalps merhaba cnm bnm doktorum da bebegıme lopofıx yazdı dun kullanmaua basladık ssn baaladın mı yan etkisi oldu mu
Kalps Burcinisp ücret önemli değil . Sadece yan etkisi olmasın yeter ya ☺️Bide bizimki alerjik bebek doktorun önerdiğini alayım diorm ama lipofix ilk defa duyuyorm 🤦🏻♀️ Bende sideferden yanayım ama eşimde doktormusun sen dior ne demişse o olsun dior 🤦🏻♀️
Burcinisp Kalps bana sideferi doktorum yan etkisi yok denecek kadar az olduğu için yazdı. Ben kendim alerjik bünyeliyim çünkü. Diğerini ise hiç duymadım. Sonuçta hepsi kan ilacı. bize de doktor başka d vit yazdı. Ben bildiğimi aldım 😀