Sin21 Dilekkkkkkk01 herşeyden verin bence artık karışım zamanını çoktan geçmiş pankek omlet tost patates vs vs
eymenkerem Dilekkkkkkk01 hic karisim vermedim.cunki yemedi. Suan herseyj yiyor sizde tek tek vermeye baslayin omlet menemen kuymak patates kızartması , zeytin peynir pekmez vs vs kahvaltida ne var ise yiyor
LokumAnnesii Dilekkkkkkk01 biz ne yiyosak onları veriyorum her şeyi yiyo artık iki gündür yumurtanın beyazınıda veriyorum
LokumAnnesii Dilekkkkkkk01 benim kızımın hiç dişi yok ona rağmen makarna salatalık yumurta beyaz her şeyi çiğneyip yutuyo
eymenkerem Dilekkkkkkk01 yiyor valla hiç korkmayın hatta benim bebeğim 10 aylik ama disi yok 1 tane bile ona rağmen yiyor maşallahı var 😊
Merve-miray Dilekkkkkkk01 Kızım 10 ay 1 günlük biz ne yiyorsak onları veriyorum ve her şeyi yiyor maşallah 🥰
Dilekkkkkkk01 Merve-miray blendr yapıyomusunuz yaptıgınız yemekleri ayrı olrak yoksa küçük küçük parça olarak mı veriyosunuz
Merve-miray Dilekkkkkkk01 Ek gidaya geçiş yaptığımda 1 hafta ezerek blendırda geçirerek verdim daha sonra hiç ezmedim şuan 10 ay 1 günlük alttan 2 dişi var maşallah herşeyi yiyor
Asyagoknur06 Dilekkkkkkk01 biz ne yersek onada veriyorum disimiz hala 1 tane bile yok ama çiğneyip yutuyor yumurta zeytin peynir omlet melemen yiyor 10 ay 16 günlüğüz
Brn09 Benim bebeğim 10 aylık bende herşeyi vermeye çalışıyorum alışsın diye ama öğürüyo yiyemiyo omlet yaptım yiyemedi öğürüyo ne yapacağımı şaşırdım hala çatalla ezip muhallebi gibi şeyler veriyorum niye öğürüyo anlamadım 😕
Dilekkkkkkk01 Brn09 tiskiniyo olabilir alısmadıgı için benm oglumla salatalık ve muzu eline verdigimde öyle yapıyo